Skal din terrasse være i teaktræ eller på taget?

Drømmer du om en kæmpe terrasse i forskudte niveauer eller en ugegenert tagterrasse?
Tømrerfirmaet Egerbyg hjælper med at finde frem til den rigtige løsning til dig og familien, når du vil have mere plads til lune sommeraftener i festligt lag eller morgenkaffe med fuglefløjt over byens tage.

 

Kontakt Landing Page

Spørgsmål? Ring 78 73 15 46 eller udfyld formularen

Sender

Nyd gavn af vores erfaring

Nyd udelivet på en skøn terrasse

Når sommeren er over os er det skønt at kunne udvide boligens areal med en terrasse i det lækreste træ. Spørg din tømrer om pris, konstruktion og tidsplan for dit nye uderum.

Du kan være sikker på, at når først du har fået indviet din nye terrasse, vil det være det mest brugte areal i dit hjem. Den kan bygges i stueplan, på 1.sal, rundt om huset eller på en plat med aftensol i haven.

Du vælger stedet, din tømrer hjælper dig med alle de praktiske og indledende detaljer, så der er styr på sagen, inden vi går i gang med at løse opgaven. Vi har gennem tiden lavet flere forskellige terrasser af både ædeltræ og andre materialer, så går du med planer om at gøre alvor af dine terrasse-planer, så er tømrerfirmaet Egerbyg der perfekte sted at starte.

En terrasse er et smukt rum til udelivet

Når vi har hjulpet dig med at finde frem til, hvor din terrasse skal etableres, hvilke materialer, der skal bruges og givet dig et tilbud med en tidsplan og en pris, så er det tid til at gå i gang med arbejdet.

Din tømrer har en række kompetente medarbejdere, der hører til blandt de bedste og arbejder målrettet og ansvarligt med dine projekter.
Du kan derfor forvente imødekommende og venlige folk, der tager ansvar for opgaverne og som gerne svarer på spørgsmål omkring projektet.

Din terrasse til din pris

En terrasse er med til at forsøde tiden udendørs og kan i mange tilfælde rode bod på de kvadratmeter, du måske synes du mangler i din bolig.

Tømrerfirmaet Egerbyg har i hvert fald erfaring for, at vores kunder bliver meget glade for deres nye terrasse og benytter den flittigt.

Det er klart at vælger du overdækning til terrassen er den endnu mere anvendelig i overgangsperioderne mellem forår og sommer samt i sensommeren, hvor det at kunne sidde overdækket er det, der gør, at man kan anvende den der også. En overdækning kan i øvrigt laves ganske elegant, så det ikke skæmmer på din grund

En tømrer med holdning

Lige siden vi startede vores forretning, har vi haft holdninger til bæredygtigt og ansvarligt byggeri. Vi har med andre ord en holdning til vores arbejder og tænker udover pris, pris og pris.

Vi vægter materialer, der udvindes og produceres med så lidt påvirkning af klimaet som muligt og arbejder målrettet med vores medarbejderes trivsel og udvikling – alt sammen fordi vi tror på, at det nytter at tænke bæredygtighed og ansvarlighed sammen med forretningen.

Læs om andet tømrerarbejde vi udfører.