En vedligeholdelsesfri terrasse

– er ikke længere ren ønsketænkning.
Nye materialer, der er fremstillet af fx fibercement eller komposit, giver dig et stort udvalg af forskellige planker i et bredt sortiment.
Din tømrer hjælper dig med at finde frem til, hvad der egner sig bedst hjemme hos dig.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Helt igennem professionelt firma. Vi oplevede en virkelig god service fra start til slut. Høj faglighed og standard samt kompetent vejledning undervejs.

  - Didde Ottosen - Kbh. Ø

 • Virkeligt troværdigt firma, de holder hvad de lover. Høj service og kvalitet, som man ikke ser så ofte hos mange andre firmaer.

  - Lauge - københavn

 • Egerbyg er efter min mening, det mest seriøse byggefirma jeg har haft kontakt med. De kommer med gode og brugbar input vedr. bygge processen. Der råd tilgodeser kunden og ikke kun deres egen forretning.

  - Steen Høst-Madsen - Lyngby

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Terrasse i hardieplank

Hardieplank er et populært produkt hos dig, der ønsker en vedligeholdelsesfri terrasse.

Plankerne er fremstillede af fibercement, der består af cement, vand, forstærkende cellulosefibre og mineraler. Blandingen får i et utal af variationer med hensyn til farve, form, bredde og længde. Det er derfor muligt at finde hardieplank, der passer præcis til dine behov.

Tømrerfirmaet Egerbyg har stor ekspertise i at bygge terrasser i hardieplank – kontakt os i dag, så finder vi ud af, hvornår vi skal bygge din.

Terrasse i komposit

En anden mulighed i det vedligeholdelsesfrie segment er brædder i komposit. Komposit er et blandingsprodukt, som består af træ, genbrugsplast og fyldstoffer som fx farve og UV-filtre, der sikrer, at brædderne ikke bleges eller på anden vis påvirkes af sollyset.

Hos din tømrer er vi opmærksomme på, at få kompositbrædder med så stor en andel af træspåner som muligt. Det er nemlig også muligt at få komposit med bambus, men da denne græsart ikke helt besidder træet egenskaber, får man et andet produkt med knap så lang holdbarhed og mindre bæreevne.

Vedligeholdelsesfri terrasser er fri for splinter og søm

Fælles for de vedligeholdelsesfri terrasser er at de monteres med forskellige clip-systemer. Dette er en fordel for dig, der har børn eller kæledyr, som ikke er opmærksomme på skruehoveder, der stikker op eller dig, der vil undgå splinter i fødder eller poter.

Derudover er såvel hardieplank som kompositbrædder særdeles vejrbestandige og passer perfekt til det omskiftelige danske klima med varme somre, kolde vintre og en relativ høj fugtighed.

Ring eller skriv til Egerbyg og få tips til terrasseprojektet

Med vores omfattende erfaring og store viden om terrasser, kan vi med garanti også finde den ideelle læsning til dit nye uderum. Du kan få et minimum af vedligeholdelse, hvis du er mere til afslapning med en bog end oliering eller maling af træværk.

Ring til på alle hverdag mellem 8.30 og 17 eller udfyld formularen her på siden. Vi vender hurtigt tilbage til dig, der søger inspiration til ny terrasse.