Gulve fra Tarkett – så kan du vælge og vrage

Til dig, der vil have så mange valgmuligheder som muligt!
Uanset om du er på udkig efter nye trægulve, vinylgulve eller vådrumsgulve er Tarkett den mest alsidige spiller på markedet med et utal af valgmuligheder.
Kontakt din tømrer i dag og gør beslutningen nemmere.

Udfyld formularen og lad os tage en snak  arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Jeg har været meget tilfreds med det arbejde Egerbyg A/S lavede for os i sin tid. Det var professionelt og med øje for detaljer.

  - Thomas - Holte

 • Min oplevelse med Egerbyg A/S har været gennemført positiv og professionel: kommunikationen var i top hele vejen igennem forløbet, og resultatet levede fuldstændig op til forventningen om et smukt og unikt

  - Marie-Louise Korsager - København S

 • Et fint stykke arbejde, og de var hurtigere færdige en først aftalt. Så en helt igennem god oplevelse.

  - Søren Schou Hansen - Tåstrup

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Trægulve fra din tømrer giver et nordisk og harmonisk look

Trægulve er og bliver førstevalget hos mange danskere og det med god grund.

Et trægulv skaber en helt særlig atmosfære og varme i ethvert rum. Trægulve har gennem de sidste mange år været en del af vores nordiske stil indenfor boligindretning og der er så godt som ingen begrænsninger for anvendelse.
Ud over det æstetiske, er trægulve også gode ved dit varmeforbrug. Det er nemlig sådan, at den organiske og naturlige overflade får gulvet til at føles varmere og dermed er vi mindre tilbøjelige til at skrue op for varmen end det f.eks. er tilfældet med et klinkegulv, der ofte føles mere køligt.

Et trægulv produceret til svingende temperaturer

Du kan med de utallige forskellige træsorter og de mange typer overfladebehandling få et gulv, der næsten er skræddersyet. Trægulvene er konstrueret med en behandlet overflade – f.eks. olie eller lak, et slidlag i en ædel træsort, et mellemlag og et bundlag.

Det særlige ved trægulvene fra Tarkett er, at de er tilpasset det nordiske klima og dermed produceret med henblik på, at klare den til tider høje luftfugtighed samt de forholdsvis store temperaturudsving, der er mellem de varme somre og de kolde vintre. Hvis du installerer gulvvarme skal du dog være opmærksom på, at de fleste trægulve kan tørre ud ved temperaturer på over 27 grader.

Laminatgulve til udsatte områder

Laminatgulvet er kendetegnet ved, at overfladen udgøres af en beskyttende plastfilm, hvilket gør laminatgulve utrolig slidstærke og modstandsdygtige overfor f.eks. småsten og grus.

I dag fås laminat i eksklusive kvaliteter med naturtro træstrukturer, elegante mønstre eller friske pangfarver til dig, der tør lukke lidt spræl ind i boligen.

Spørg din tømrer i dag, hvis laminatgulvet kunne være dit valg.

Med Egerbyg ved hånden er du godt på vej

Hos din tømrer udfører vi selvfølgelig en række fagspecifikke tømreropgaver, men grundig vejledning og sparring, er en utrolig vigtig del for Egerbyg.

På den måde kan vi tage eventuelle misforståelser i opløbet og få afstemt alle forventninger, så vi løser din opgave med det bedste resultat.