Er dit tag utæt?

Hos Egerbyg er vi glade for, at du viser så stor interesse for at få repareret dit tag.
Vi ser heldigvis sjældent, at hele taget er i en elendig forfatning, men selv afgrænsede, små problemområder kan få katastrofale følger, hvis de ikke udbedres.
Hvordan ser det ud på din øverste etage? Har du mon været der for nylig?

Udfyld formularen og lad os tage en snak.arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Alt forløb godt og efter aftale. kan anbefale firmaet.

  - Hans-Henrik Lund - frederiksberg

 • Super god kundepleje, de leverer et flot resultat og alt er meget planlagt med de forskellige håndværkere, så der ikke går dage til spilde.

  - Dennis Nielsen - Brøndby

 • God service og hurtige til at omstille sig til vores udvidede ønske til arbejdet og allokere den samme medarbejder til projektet.

  - Anders Sevel - Kastrup

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Tjek om det regner ind

Start med at undersøge, om det regner ind på loftet. Gå op og se efter, om der er revnede tagsten eller dårligt træværk i din tagkonstruktion.
Er det tilfældet bør du overveje at få udbedret skaderne i en overskuelig fremtid.

Vi kan hjælpe dig med at reparere eventuelle småskader, for at undgå at regn eller sne trænger ind i første omgang. Dette er som oftest kun en midlertidig løsning, som kan gøres til en særdeles fornuftig pris.

Inden for kort tid bør du overveje en reel renovering eller udskiftning af dit tag, hvis der er utætheder. Et utæt tag er ikke alene en belastning for varmeregningen, men medfører også vandskader, der kan føre til råd og svamp, hvis skaderne ikke udbedres.

Din tømrer klarer alle tagreparationer

Vil du have et fingerpeg om tagets tilstand og samtidig få et bud på, hvor du bør sætte ind først, så kan du med fordel kontakte din tømrer hos Egerbyg.
Vi har gennem vores mangeårige virke fået stor erfaring med at udføre såvel tagreparationer som udskiftninger af tagelementer, så du er i de bedste hænder både, hvad angår effektivitet og økonomi.
Udfyld formularen på vores hjemmeside og beskriv i beskedfeltet, hvad du ønsker, vi skal hjælpe dig med, så vender vi hurtigt tilbage med konstruktive løsninger og fair priser.

Flere tusinde tagreparationer siden 2007

Siden 2007 har din tømrer og Egerbyg fået skabt en loyal og stabil kundekreds, der glæder sig over håndværk over gennemsnittet.
I de sidste par år har vi gennem anmeld-håndværker været nomineret til prisen for bedste tømrer og i 2015 lykkedes det for os at vinde prisen for første gang.

Det er en fornem anerkendelse, som vi er meget stolte af, og for os et bevis på, at vi prioriterer rigtigt og træffer de gode valg med hensyn til service og kommunikationen til dig og alle vores øvrige kunder.
Så når du har brug for hjælp til at kigge nærmere på dit tag og lægge en plan for, hvad der skal ske, så kontakt blot Egerbyg.