Fyrer du for gråspurvene?

Tag en snak med din tømrer fra Egerbyg, hvis du er i tvivl om, hvor godt dit tag holder på varmen.
Vi giver dig en reel vurdering af isoleringen på dit loft samt et overslag på forbedringer, der luner, hvis du er træt af at fyre for gråspurvene måned efter måned.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • I foråret 2010, startede Egerbyg udførelsen af vores opbygning/forlængelse af vores tagkonstruktion. Der har igennem hele forløbet været en god og positiv dialog.

  - Claus Black Jensen - Hvidovre

 • Tak for godt udført arbejde med mit tag og undertag. God rådgivning fra start til slut, god håndværker der udførte arbejdet, og har efterladt et godt udført arbejde.

  - Søren Lundsgaard Jensen - Hvidovre

 • Alt blev udført meget tilfredsstillende og efter de skriftlige aftaler. De to tømrer Adam og Claus udførte et meget fint stykke arbejde og var rigtig flinke og have gående.

  - Jørgen Hall Hamæl - Glostrup

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

På loftet er der virkelig penge at spare

– og dermed penge at tjene. En effektiv isolering hindrer det betydelige varmetab, der kan være fra din øverste etage.

Varmen søger opad og med vores store erfaring omkring tagrenovering, er vi utallige gange blevet overrasket over, hvor dårligt det nogle steder står til med isoleringen på lofter og tage i vores moderne samfund.

Når vi har været omkring dig og fundet frem til de steder, hvor du virkelig kan sætte ind mod varmetab, informerer vi dig grundigt og deler al vores viden med dig. Vi kan kun rådgive og informere. Beslutningen om renovering eller ej, skal du selv tage. Vi kan kun anbefale, at du får det gjort så hurtigt som muligt – der er virkelige penge at hente.

Du vil ikke fortryde en tagrenovering

De fleste vælger at få udbedret et dårlig tag så hurtigt, som økonomien tillader det for at bekæmpe varmetabet.
Har du også taget den beslutning, kan din tømrer hjælpe dig med både renoveringer og efterisoleringer.

Det er godt for din pengepung og det er godt for miljøet – faktisk er vi sikre på, at du ikke vil fortryde det et eneste sekund.

Fair pris og god service fra din tømrer

Hvis du går og overvejer, om det er tid til at få sat gang i arbejdet med at isolere dit tag, kan vi kun anbefale dig at komme i gang. Jo længere tid du venter, desto flere penge bruger du på ingenting.

Vil du ved selvsyn konstatere, hvordan det ser ud, kan du eventuelt gå op på loftet for at måle tykkelsen af den eksisterende isolering. Hvis den er under 250mm er det værd at overveje en efterisolering.

Med vores fair priser på isolering af tag, skal du se det som en investering, der på langt sigt vil give dig en lunere hverdag, når kulden bider samt en mærkbar reduktion af udgifterne til husets opvarmning.

Isolering af flade tage

Bor du i et hus med fladt tag, er det lidt vanskeligere at undersøge isoleringens tykkelse. Du kan nemlig være nødt til at fjerne sternbrædderne eller udhængets brædder.

Lyder det for besværligt? Så kontakt Egerbyg allerede i dag, så kan vi sende en mand i morgen.

Så giv os et ring eller udfyld formularen – vi vender hurtigt tilbage!