Nyt tag på din 1. sal?

Trænger taget på din 1. sal til en udskiftning?

Send os en mail med billeder af dit tag, en skitse med mål og en beskrivelse af, hvad du kunne tænke dig – så kan vi hurtigt tage snakken om netop dit tag.

Udfyld formularen og lad os tage en snak arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Fik rep. mit tag efter stormen. De afdækkede skaden dagen efter stormen og fik repareret skaden umiddelbart efter fint arb.

  - Peter Larsen

 • Egerbyg har taget hånd om udskiftning af vinduerne i vores hus i 2 omgange. Fra tilbuddet, som var letforståeligt, over selve udførelsen, som skete uden gener for os, til den afsluttende oprydning og rengøring, som var perfekt.

  - Harald Høst-Madsen Sorgenfri

 • Egerbyg kom hurtig på byggepladsen i henhold til det aftalte.

  - Henrik Danborg - Glostrup

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Hvornår et det nødvendigt at udskifte tag på 1.sal?

Taget er den mest udsatte del af husets klimaskærm. Det er derfor ekstremt vigtigt, at taget er tæt og velisoleret, så varmen holdes inde uden at vand eller fygesne trænger ind. Netop fygesne er noget af det værste, da de små fnug trænger ind selv ved den mindste utæthed.

Opdager du fygesne på loftet, skal det fjernes hurtigt muligt – inden det smelter og kan forårsage vandskade.

Har du gentagne problemer med fygesne eller vand, der trænger ind, bør du overveje at udskifte taget på 1. Sal.

Hvilket tag skal du vælge til din 1. Sal?

I første omgang skal du finde ud af, om du ønsker at ændre markant ved husets udseende ved at vælge et tag i et andet materiale, end det du allerede har på. Det æstetiske valg omkring af tagbeklædning kan du med fordel drøfte med en arkitekt, der er ekspert i netop dette.

Det kan også være en god ide at tjekke lokalplaner for at sikre, at der ikke er særlige krav, der begrænser din valgfrihed.

Der er forskel mellem tunge og lette tage. Har du i øjeblikket et let tag, vil det være en større ombygning at skulle skifte til et tungt tag, da konstruktionen skal styrkes for at bære vægten af den tungere tagbeklædning.

Kig dig omkring, når du skal have nyt tag på 1.sal

Kan du lide naboens tag? Er du generet af genskin fra genboens glaserede tagsten?

Der er mange overvejelser forbundet med at skulle udskifte tag på din 1.sal.

Du kan selvfølgelig se mange former for tagbeklædning hos byggemarkeder, men det bedste er at se på tagene rundt omkring, hvor du færdes. På den måde får du en ide om, hvordan de forskellige tage ser ud, når de er lagt.