Egerbyg beskytter dit hjem under renoveringen

Kunne du tænke dig, at det var nemmere at være i din bolig, når du skal bygge om? En støvvæg er vores favorit!
Med Egerbyg som førstevalg får du en tømrer, der er kendt for at rydde op efter sig og tage ekstra hensyn til dig og din familie, mens renoveringen står på.
Vi beskytter dit hjem mod støv bl.a. ved opsættelse af støvvægge, der er lette konstruktioner i beskyttende plast, der skærmer dele af hjemmet mod byggestøv.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • En rigtig god oplevelse!! Der findes mange skrækhistorier omkring faget - men Egerbyg gør dem til skamme.

  - Steen Linde Jensen - Hvidovre

 • En stor ros til Egerbyg A/S og Søren fra Egerbyg, for hurtigt/korrekt arbejde.

  - Jeanette Laurberg - København S

 • Særdeles professionel og pålidelig virksomhed.

  - Peter Kofoed - Hvidovrevej

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Din tømrer opsætter støvvægge, så du kan bo og renovere samtidigt

Måske har du tidligere haft håndværkere og ved, hvor meget det påvirker miljøet i hele dit hjem. Selvom vi gerne ville, kan vi ikke bygge om og løse dine opgaver, uden det medfører visse gener i form af støv og larm.

Støvgenerne forsøger vi at minimere ved at opsætte moderne støvvægge i plastfolie, som nemt spændes på en stålkonstruktion. Når først folien er påsat, er det muligt at skære hul og lave en lynlås-dør.

Med støvvægge begrænses støvet til de afgrænsede områder og gør det derved mere behageligt at færdes i resten af hjemmet. En støvvæg kan altså gøre din oplevelse af ombygningen langt mere behagelig. Dette er specielt praktisk, hvis du har børn.

Med luftrensere bliver støvreduktionen mere effektiv

Sammen med støvvægge anvender din tømrer luftrensere, der suger luft og støv ind i det afgrænsede område. Den rensede luft blæses ud på den anden side af støvvæggen. Denne proces resulterer i, at der dannes undertryk på arbejdssiden af støvvæggen. Undertrykket forhindrer, at støvet breder sig til andre rum og gør tilværelsen nemmere for dig, der bor i hjemmet. Altså er en støvvæg meget simpel at opsætte, men samtidigt voldsomt effektiv.

Med Egerbyg bliver din renovering tålelig

Når du skal til at bygge om, er der en række forholdsregler, som din tømrer tager for at gøre det mere tåleligt for dig og din familie. Vi tilrettelægger vores arbejde, så det er nemmere for jer at fortsætte jeres hverdag bl.a. ved at opsætte støvvægge og være grundige med rengøringen efter arbejdet.

Kontakt din tømrer, hvis du er blevet nysgerrig efter at høre mere.