Specialfremstillede vinduer til unikke boliger

Bor du i en bolig med specialfremstillede vinduer, der trænger til udskiftning, er du på rette vej.
Vi hjælper dig med opmåling og bestilling af dine specialvinduer, så du er sikker på det bedste resultat.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Dialogen med Egerbyg forud for og under projektet har været utrolig god. De sætter sig ind i, hvad man ønsker og vejleder ud fra dette. Man bliver mødt med høj faglighed og medarbejdere, der altid møder punktligt op og udfører et flot stykke arbejde.

  - Anne Kokkenborg

 • Glimrende arbejde - alt var perfekt

  - Peter

 • Egerbyg har udskiftet et Velux ovenlysvindue i min murermestervilla i efteråret 2015. Jeg har hele vejen igennem fået en perfekt behandling; fra den første kontakt omkring et tilbud på opgaven og til den dag, hvor arbejdet blev udført. Egerbyg svarer hurtigt på enten mail eller tlf

  - Paul

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Specialvinduer til særlige boliger

Undertiden kræver dine renoveringsopgaver nogle helt særlige hensyn.
Det gælder dig, der bor i en bevaringsværdig eller måske fredet bolig og det gælder dig, der er så heldig at have et hjem af ældre dato, hvor der er gjort ekstra meget ud af udsmykningen og detaljeringsgraden i byggeriet – hvad man jo især ser på ældre bygninger.
Det kan fx være buede vinduer eller andre helt unikke bygningsdele, der ikke er en standardvare og som derfor ikke kan bestilles som et standardiseret produkt.

Hvad er specialvinduer?

Har du en bolig med specialvinduer, kan det være en god ide at undersøge, om de skal udskiftes eller de kan renoveres. Trækvaliteten i mange af de oprindelige vinduer er i kernetræ, som er en meget fin kvalitet, der ikke bruges i dag. For mange vil det være værd at undersøge om, det er en udskiftning eller en renovering, der er den bedste løsning, når tiden er inde til at friske vinduerne op.

Vi hjælper dig med at få dine specialvinduer

Falder valget på en ny investering i vinduer af den helt særlige slags, skal disse fremstilles på specialmål. Det er i nogle tilfælde kun ganske få leverandører, der påtager sig denne opgave, og vi kan hos tømrerfirmaet Egerbyg altid hjælpe dig med at få foretaget den korrekte opmåling, så du får de bedste forudsætninger for et perfekt resultat.

Hvordan er processen med specialvinduer?

I første omgang er du velkommen til at kontakte os; du kan bruge kontaktformularen på siden her eller du kan ringe til os.
I telefonen tager vi en indledende snak og hvis du sender billeder af den konkrete opgave samt en beskrivelse af opgaven, kan vi hurtigt give dig et tilbud.