Specialfremstillede døre med detaljer

Står du og mangler en ny hoveddør til din gamle villa, kan en specialfremstillet dør med helt særlige dimensioner eller egenskaber være løsningen.
Typisk er en original, ældre hoveddør fyldt med detaljer som småsprossede vinduer, fyldninger eller pyntelister.
Hos Egerbyg hjælper vi dig med at finde en ny original…

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • De er super professionelle, pålidelige og rimelige i pris. De varmeste anbefalinger her fra.

  - Jesper Johansen - Hvidovre

 • Virksomheden fremstår meget professionel og sympatisk. Alle aftaler overholdes og jeg har fået lavet et rigtig godt stykke arbejde.

  - Louise Boye - København

 • Vi er virkelig meget glade og tilfredse med hele projektet.

  - Voss Thorbjørnsson - Herlev

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Unikke døre til specielle bygninger

En ting er døre til ældre bygninger i en særlig kategori.

Det kan også være, at du i forbindelse med moderne byggeri ønsker en dør med nogle særlige dimensioner eller egenskaber. Måske skal døren leveres med skjulte hængsler, særlige karme eller en specifik tætningsliste.

Der kan også gælde helt særlige krav til brandhæmning, lydtæthed eller sikkerhed i det hele taget, og her kan vi via samarbejdspartnere hjælpe dig med at finde frem til den skræddersyede løsning, der matcher dine behov 100%.

Døre laves efter fotografi

Der er snedkerier og specialister rundt omkring, om kan lave en kopi af din originale dør. Som regel er det nok, at du har et fotografi med, som arbejdet kan  udføres efter.

En sådan løsning koster typisk omkring 15.000,- kr., men du kan være sikker på, at du så får en smuk (hoved)dør, som du hver dag vil glæde dig over at lukke op og i, ligesom du kan vente 25-30 år med at investere i en ny.

Har du tænkt på en brugt dør?

Hører dine krav til i den mere beskedne ende af skalaen og handler det mest om det æstetiske fremfor særlige funktioner eller sikkerhedskrav, kan en brugt dør fra fx Genbyg være et bud på en løsning.

Ofte er materialerne og forarbejdningen i de gamle bygningsdele helt i top og i en langt bedre kvalitet end moderne udgaver.

Hvis du finder sådan en gammel dør, trænger den muligvis til at bliv renoveret, men det kan vores snedkeruddannede medarbejdere hjælpe dig med.

Vis os din dør…

Vil du hurtigt videre med dit dør-projekt er løsningen at sende os et foto, en skitse med mål og et par linjer om, hvad du kan bruge vores ekspertise til, så vender vi tilbage til dig i en fart, så du kan forholde dig til pris og proces fremadrettet.