Ønsker du et sommerhus i ro og fred?

Tømrerfirmaet Egerbyg er et moderne tømmerfirma, som har opnået et godt omdømme i tømrerbranchen, så du kan ganske trygt lægge vedligeholdelsen og småreparationerne på dit sommerhus i hænderne på os.

Udfyld formularen og lad os tage en snak arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Punktlighed, imødekommenhed, professionalisme. Kom til tiden, forklarede processen, overholdt alle sine egne aftaler og observationer og var oven i det rar at have på besøg.

  - Abiertas - Kbh N

 • Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Egerbyg, der har installeret en havedør og et nyt vidnue i vores hus. De har gået meget professionelle i deres tilgang til opgaven - lige fra opmåling, udførelse og opfølgning.

  - Christian Thestrup - Kastrup

 • Jeg har benyttet mig af firmaet flere gange og har altid fået topkvalitet og fantastisk service. specielt har jeg fået uvurderlig rådgivning og information løbende i processen.

  - Kirsten Holmboe - Vanløse

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Mangler du en tømrer til reparationer i dit sommerhus?

Er du den heldige ejer af et sommerhus, så ved du også, at det til tider kan være frustrerende at skulle bruge alle ferier og fridage på småreparationer. Lad din tømrer tag hånd om det sure.

Kender du det, at du har glædet dig til at tilbringe et par afslappende dage i ro og mag i dit sommerhus, og når du så kommer frem, bliver du mødt af problemer med taget, tilstoppede tagrender eller noget helt tredje ?

Summa summarum, skal du nu bruge den ene af dine sparsomme fridage på at udbedre skaderne og fikse yderligere et par småting, der trænger til en kærlig hånd.

Slip for disse genvordigheder og lad din tømrer tage sig af de besværlige elementer, der er forbundet med vedligeholdelsen af dit sommerhus.

Fuld service på dit sommerhus ? – det klarer din tømrer

Vi giver dig en pris, der holder, så du på forhånd kender udgifterne til at få styr på tingene. Da vi gennem årene også har arbejdet sammen med en lang række andre faggrupper, har vi fået nogle faste partnere, som gerne påtager sig de opgaver, som vi som tømrer ikke er specialister i.

Du skal derfor ikke holde dig tilbage, hvis der er nogle småting, du gerne vi have os til at se på – også uden for vores fagområde.

Hvad er prisen på en gang maling af dit sommerhus?

En af de partnere, vi arbejder meget tæt sammen med, er vores maler. Man kan populært sige, at maleren rydder op efter din tømrer og giver tingene den sidste finish.

Det gælder naturligvis også, hvis vi har været omkring dit sommerhus, for at hjælpe dig med dette.

Hvis du selv vil male efter, er du velkommen, men hvis du vil have lidt afslappende fridage, så spørg din tømrer og få en pris på hele opgaven – vi kan oveni købet have ordnet det hele til du næste gang, du skal slappe af i dit sommerhus.

Et sommerhus er til afslapning

Hos din tømrer mener vi, at tiden i sommerhuset skal bruges på at lade batterierne op.

For nogle sker dette bedst ved at gå og pusle med vedligeholdelse og småreparationer, men hvis du ikke hører til denne type, så ring til din tømrer og få aftalt tid og pris på opgaven – så er huset klar til du kommer.

Læs her om tømrerarbejde og vores arbejdsområder.