Effektiv pladsudnyttelse med skydedør

Skydedøre er en smart måde at få mere plads på.

Du kan vælge en indbygget skydedør eller en udvendig skydedør, der hænger på væggen.
Vil du vide mere om mulighederne i dit hjem, så send os gerne en mail med billeder, en skitse med mål og et par linjers beskrivelse.

Udfyld formularen og lad os tage en snak.  arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Har fået køkkendør sat op og alt virker som det skal. Det var nemt at få kontakt og de kom hurtigt og udførte arbejdet. Der var pænt ryddet op og døren virker perfekt. Kan anbefales.

  - Johan Thestrup-Bjørn - Rødovre

 • Jeg har arbejdet med rigtige mange håndværker i løbet af de sidste 8 år, især de sidste 6 år i forbindelse med diverse renoverings projekter og etablering af nye kontorhoteller.

  - Akvile Andri - København K

 • Vi fik som aftalt et detaljeret tilbud. Alle aftaler vedr. selve byggeriet blev overholdt, og vi blev jævnligt opdateret undervejs med fremskridtet.

  - Mikael Hansen - Greve

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

En indvendig eller udvendig skydedør?

Når du mangler plads, der kan give dig arbejdsro midt i familielivet eller et aflukke, der kan bruges som gæsteværelse, er en skydedør en genial løsning på dine bønner om mere plads.

Du kan realisere ønsket om ekstra kvadratmeter ved hjælp af skydedørens smarte effekt enten ved at ombygge en almindelig dør til en skydedør – og dermed spare på gulvpladsen – eller ved at lukke dele af boligen midlertidigt af og få plads til fx gæsteværelse eller kontor.

 

Den indvendige skydedør

Den indvendige skydedør er kendetegnet ved, at døren skydes ind i et hulrum i væggen, når den åbnes.

Det betyder, at den faktisk er helt usynlig, når den er åben og dermed fylder den ikke meget i boligens samlede areal.
Du kender sikkert den indvendige skydedør fra gamle villaer, hvor man ofte støder på en skydedør med vinduer a la franske døre mellem to stuer en suite.

Den udvendige skydedør

Den udvendige skydedør hænger i en kasse på væggen. I kassen er der en glideskinne, som døren ruller på ved hjælpe af et hjul og ophæng.

Det er forholdsvis nemt at montere en udvendig skydedør, da den blot skal monteres og hænges op på væggen.
Egerbyg har monteret mange skydedøre i tidens løb og da det er forholdsvis simpelt med den udvendige skydedør kan det klares relativt hurtigt.

Hvorfor vælge en udvendig skydedør?

Selvom den udvendige skydedør kræver, at du har noget vægplads, som døren kan hænge på, når den er åben, er det alligevel den løsning de fleste foretrækker, når de har en bolig, som ikke er født med skydedøre.
Det er ganske enkelt nemmere at montere en udvendig dør og det er nemmere at komme til at reparere og vedligeholde den, hvis noget skulle gå i stykker.