Zink inddækning af skorsten

Tjek inddækningen omkring din skorsten mindst en gang om året – det er et udsat sted.

Hvis du konstaterer, at der er utætheder, bør du reparere dem straks og få lavet ny inddækning i zink.

Tag et billede af din skorsten med inddækning, lav en skitse med mål og send os et par linjer på mail, så kommer vi hurtigt videre med udbedringen af sin skorsten.

Udfyld formularen og lad os tage en snak.arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Meget stor tilfredshed i hele forløbet. Tidsplan overholdt. Flot arbejde udført professionelt.
  Høflige og imødekommende håndværkere. Meget fin orden på og omkring byggepladsen

  - Birgitte og Poul Erik Kristensen - Klampenborg

 • Vi har brugt Egerbyg i forbindelse med, at vi skulle renovere vores hus. En renovering med mange forskellige opgaver og små detaljer - blandt andet nye gulve i hele stueetagen.

  - Tine Bang Nielsen - Hvidovre

 • Et vellykket projekt hvor håndværker leverancen levede fuldt op til det tilbudte. ingen overraskelser eller fejl og mangler.

  Tak for et godt job

  - Poul Vestergaard - Frb

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Hvor på huset finder du inddækninger?

Inddækninger er som regel udført i tagpap, zink eller aluminium og findes på taget de steder, hvor kviste, ventilationskanaler, skorsten eller vinduer bryder tagbelægningen.

Risikoen for utætheder er stor her, da de forskellige bygningsdele naturligt bevæger sig en smule i forhold til hinanden, ligesom inddækningens materiale er udsat for vind og vejr og gennem tiden naturligt slides.

En utæt inddækning medfører vandindtrængning

Da enhver utæthed på taget er ensbetydende med en risiko for vandindtrængning, bør du minimum en gang årligt tjekke samlingerne og inddækningerne.

Finder du våde steder på tagets trækonstruktion, kan stedet for vandets præcise indtrængen undertiden være vanskelig at lokalisere, men arbejdet er besværet værd, da du kan forebygge fugtskader i tide.

Arbejdet med zink er for blikkenslagere

Zinkinddækning er blikkenslagerarbejde! Det er af stor betydning for husets sundhed, at inddækningen udføres korrekt, da inddækninger generelt er et udsat sted på klimsskærmen. Dette skuldes, at inddækningerne jo altid beskytter steder, hvor to flader på taget mødes.
Hos Egerbyg har vi vores egen samarbejdspartner på området og kan derfor hjælpe dig med at få en kompetent blikkenslager til at se nærmere på skorstenens zinkinddækning hos dig.

Hvorfor bruge Egerbyg til zinkarbejde?

Siden Egerbyg i 2007 startede har vi brugt mange samarbejdspartnere og fundet frem til en håndfuld af de bedste inden for hver deres fagområde.
Det arbejde vil vi gerne dele med dig, så du også får mulighed for at vælge kompetente håndværkere, der stiller de samme kvalitetskrav og krav til service som vi.

Kontakt os via formularen i dag, så vender vi tilbage førstkommende hverdag med konstruktiv rådgivning.