Et smukt og klassisk gulv i sildebensparket

Gennem tiden har tømrerfirmaet Egerbyg løst alle former for opgaver med forskellige gulvbelægninger, og vi er eksperter i sildebensparket.

Udfyld formularen og lad os tage en snak arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Min oplevelse med Egerbyg A/S har været gennemført positiv og professionel: kommunikationen var i top hele vejen igennem forløbet.

  - Marie-Louise Korsager - København S

 • Virksomheden udførte det aftalte arbejde meget meget tilfredsstillende og slutresultat blev bedre end de forventninger jeg havde.

  - Benjamin F - København K

 • Jeg har været meget tilfreds med det arbejde Egerbyg A/S lavede for os i sin tid. Det var professionelt og med øje for detaljer.

  - Thomas - Holte

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Sildebensparket giver et eksklusivt præg til boligen

Samtidig er sildebensparket også en gulvbelægning, der fungerer bedst i overensstemmelse med boligens arkitektur. Spørg din tømrer til råds om materialer, udførelse og pris.

Et gulv i sildebensparket er et smukt og klassisk gulv, der kan lægges på et korrekt understøttet underlag af fx spånplader. Er der ikke allerede en gulvbelægning i dit hjem, skal du være opmærksom på, at sildebensparket ”fylder” i højden og at der skal være plads til dette i forhold til dørkarme og bundstykker.

Hvis du er i tvivl, kan du være tryg ved at have din tømrer med på råd omkring praksis, materialer og pris.

Din tømrer er ekspert i sildebensparket

Gennem tiden har tømrerfirmaet Egerbyg løst alle former for opgaver med forskellige gulvbelægninger og vi er eksperter i sildebensparket.

Du kan derfor ikke få en bedre pris samt vejledning, hvis du går og overvejer at forskønne dit hjem med denne form for gulvbelægning.

Det er en klassisk form for gulvbelægning, der tilfører boligen et eksklusivt look, som altid er tidssvarende og med til at holde en god pris i tilfælde af, at du skal sælge dit hjem på et tidspunkt.

Sildebensparket er til en høj, men langtidsholdbar pris

Når du skal have anlagt sildebensparket er materialet en form for gulvstave. Som oftest anlægges gulvet i en massiv trækvalitet, der er med til at sikre, at gulvet har en lang holdbarhed.
Det er nemlig tykkelsen af stavene, der gør, at gulvet kan slibes flere gange og selvom du altså betaler en forholdsvis høj pris for gulvet, udlignes denne pris som oftest på den lange bane.

Dette er i øvrigt også en af grundene til, at vi hos tømrerfirmaet Egerbyg anbefaler at give en lidt højere pris for at få et gulv i sildebensparket, der kan slibes ned mange gange.

Bæredygtig tømrer til fornuftige priser

Siden vi startede tømrerfirmaet Egerbyg op i 2007, har vi gjort os umage for at være blandt de ledende indenfor bæredygtigt byggeri. Det gør vi ved at finde materialer, der er fremstillet på en miljøvenlig måde, og som har så kort en transporttid som muligt fra produktion til brug.

Ydermere tager vi vores medarbejders ve og vel alvorligt og arbejder målrettet på, at de bliver efteruddannede og kan udvikle sig gennem arbejdet.

Det hører med til bæredygtigt byggeri at tænke i materialernes livs cyklus, så de ikke alene er fremstillet på en klimavenlig måde, men også kan bortskaffes eller genanvendes til en rimelig pris.