Skal cyklerne og græsslåmaskinen stå indendørs i år?

Flyt alle dine redskaber, havemøbler og cykler ind i et redskabsskur, og vær sikker på, at de er klar til sommer.

Udfyld formularen og lad os tage en snak.  arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • En stor tak for jeres gode samarbejde vedr opbygning af vores skur. Vi er meget tilfredse med det endelige resultat. Vi vil anbefale jer videre i vores netværk det syntes vi i har fortjent fuldt ud.

  - Martin Olsen - Dragør

 • God oplevelse i forbindelse med opførelses af et bygge-selv-skur. Rigtig lækre materialer, god rådgivning ifht opførsel og tjek på at det er udført korrekt.

  - Anne Vind - Kbh S

 • Vi har i gennem årenes løb lavede en del projekter i samarbejde med Egerbyg A/S. Disse projekterer som altid er udført fuldt tilfredsstillende fra Egerbyg's side.

  - Ann Lysgaard Pedersen - Gentofte

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Et redskabsskur til en fin pris

Har du brug for en god og billig tømrer, til at bygge et nyt redskabsskur til dig, så er du kommet til den rette. Din tømrer bygger redskabsskure i alle størrelser til en god pris

Der er mange gode grunde til at lade en tømrer bygge et redskabsskur til dine redskaber, cykler, værktøj og andre ting, der ikke er egnede til at tage med ind i dit hjem.

Det er en god måde at tage hånd om de ejendele, der traditionelt anvendes udendørs og med din tømrer som partner på opgaven, behøver det ikke at blive en uoverkommelig pris at investere i et skur.

Et solo redskabsskur eller sammen med en carport?

I langt de fleste tilfælde bygger din tømrer et redskabsskur sammen med en carport. Dermed ikke være sagt, at man ikke kan bygge det som et soloprojekt, det har vi da også gjort flere gange.

Det er hovedsageligt husejere, som vi hjælper med denne type opgave, men det kan også være ejer- eller andelsforeninger, der ønsker at få et redskabsskur i deres gård. Så sker det, at vi samtidig bygger et skur til affaldssortering eller endog til cykler.

Det hænger ofte sammen med, at du får begge dele til en lidt lavere pris, da det primært er ekstra udgifter til materialer, der løber på fakturaen.

Redskabsskure til gode priser

Selvom det måske kan lyde som noget af en investering, så behøver prisen på et nyt redskabsskur ikke at blive høj.

Nogle vælger at spare på materialerne og bruge de gamle brædder, hvis de stadig er i en stand, der tillader genbrug. Et alternativ kan være Genbyg, hvor du ofte kan finde brugte brædder, som i mange tilfælde vil egne sig fortrinligt til et nyt redskabsskur til billige penge.

Din tømrer er jo kendt som et bæredygtigt tømrerfirma, så vi kan kun bakke op om ideen om genanvendelige materialer. I øvrigt skal man ikke være blind for, at de gamle brædder i kernetræ ofte er af en så god kvalitet, at det ville blive til en høj pris at skulle investere i nogle tilsvarende i dag.

Din tømrer har styr på redskabsskure

Når vi vælger at skrive sådan i overskriften hænger det sammen med, at der er nogle krav fra myndighederne omkring, hvor tæt du må bygge på skellet, og hvor stor en del af din grund, der må bebygges.

Alle disse regler kender din tømrer alt til, så du kan trygt overlade projektet til os – lige fra det første tilbud med en pris, der holder, til skuret står færdigt og klar til at blive benyttet.