Påvirker en radiatorskjuler mit varmeforbrug?

Hvis du vil forskønne dine radiatorer med en skjuler, kan det sagtens lade sig gøre uden det går ud over dit varmeforbrug – husk blot, at der skal være en sprække på minimum 5 cm mellem radiatorskjuler og vindueskarm.

Udfyld formularen og lad os tage en snak.  arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Meget høj standard i udførelse af arbejdet/materialer.

  Har brugt håndværkere fra Egerbyg gennem årene,og altid været meget tilfreds, kan kun give min bedste anbefaling til andre kunder.

  - Niels Ole Petersen

 • Hurtig, effektiv og pålidelig

  Har nu haft Egerbyg anden gang og de må gerne komme igen.Ordentlighed og faglig dygtighed, og så til en konkurrencedygtig pris, hvad mere kan man ønske sig.

  - Gunnar Dahlgaard

 • Præcist og venligt

  Fik lavet en aftale med Egerbyg med kort varsel.
  Tømeren kom som aftalt til tiden og var super engageret.
  Fint arbejde til en OK pris

  - Thomas Rasmussen

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Hvad er en radiatorskjuler?

En radiatorskjuler findes i forskellige udformninger, men de har alle til formål at skjule radiatorens rør og krumninger. På den måde undgår du, at der samles støv omkring radiatoren samtidig med, at linjerne i din bolig forenkles og giver et lettere og mere elegant look.

Radiatorskjulere konstrueres ofte som en ramme bestående af to sideplader og en topplade, hvorpå der monteres en perforeret plade i metal. Toppladen kan efterfølgende fungere som en ekstra hylde.
Et alternativ til denne type skjuler er den integrerede model, hvor toppladen udelades og erstattes af nye plader i vindueskarmen. På den måde bygges karm og radiatorskjuler sammen i en samlet løsning.

Radiatorskjuler med plads til cirkulation

Noget af det vigtigste ved radiatorskjuleren er, at den er tilpasset ordentligt. En korrekt tilpasset skjuler har en sprække i såvel top som bund. Disse sprækker sikrer, at den opvarmede luft fra radiatoren frit kan cirkulere. Metalpladens høje ledningsevne er ligeledes medvirkende til en optimal varmefordeling. Altså er radiatorskjuleren aldrig en hindring.

Desuden er det vigtigt, at termostatens rumføler monteres udenfor skjuleren, så den måler den korrekte temperatur i rummet.

Vi laver også meget andet snedkerarbejde, læs mere på det blå link.