Et plankegulv signalerer kvalitet og godt håndværk

Som tømrer udfører vi alle former for gulvlægning og vi hjælper dig gerne med at få et overblik over kvaliteten og prisen på et plankegulv til dit hjem.

Udfyld formularen og lad os tage en snak  arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Jeg kan kort sagt kun anbefale Egerbyg til andre, som ønsker sig et gedigent trægulv i særklasse!

  - Marie-Louise Korsager - København S

 • Vi syntes at arbejdet er udført rigtigt godt og stor hjælp med rengøring. En varm anbefaling herfra.

  - Pia Dorthe - Søborg

 • Vi har brugt Egerbyg i forbindelse med, at vi skulle renovere vores hus. En renovering med mange forskellige opgaver og små detaljer - blandt andet nye gulve i hele stueetagen.

  - Tine Bang Nielsen - Hvidovre

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Et plankegulv holder for evigt

Går du og tænker på, om du skulle kaste dig ud i et plankegulv i din bolig, så få styr på tankerne med din tømrer, der rådgiver om det praktiske, materialevalg og pris.

De fleste huse i Danmark har trægulve i en eller anden form. De ældre boliger har primært plankegulve af massive brædder, der er lagt på strøer, hvorimod mere moderne byggerier eller renoverede ejendomme ofte har en form for lamelgulv – enten i træ eller plast.

Som tømrer udfører vi alle former for gulvlægning og vi hjælper dig gerne med at få et overblik over kvaliteten og prisen på et plankegulv til dit hjem.

Et plankegulv signalerer kvalitet og godt håndværk

Tømrerfirmaet Egerbyg er en tømrer, der siden 2007 har udført alle former for gulvarbejde. Vi reparerer gulve, udskiftet dele af et gulv, renoveret gulve og lagt forskellige gulvtyper i forskellige træsorter og til forskellige priser.

Først og fremmest skal du finde frem til, om du vil have et lyst eller et mørkt plankegulv. Farven på gulvet afhænger primært af, hvilken træsort, der anvendes.

Dernæst skal du gøre dig klart, om du er flittig med vedligeholdelsen eller den mere tilbagelænede type, som ikke vasker gulv i tide og utide.

Naturligvis skal du også finde frem til hvilken pris, du vil betale for din gulvbelægning, men særligt forholdene omkring nuancer, vedligeholdelse og pris er gode at gøre sig klart fra starten.

Din tømrer rådgiver om bærende eller ikke-bærende plankegulv

Som nævnt er valget af træsort bestemmende for plankegulvets farver, men det er også vigtigt at se på boligens arkitektur, så du vælger et gulv, der harmonerer og understøtter den stil, du har valgt at indrette dig med.
De lyse træsorter er bøg, ask, birk og eg, og det er de lyse gulve, vi holder af her i Skandinavien.

Drømmer du om et mørkere plankegulv, er det teak og mahogni, du skal vælge.
Når farverne er bestemt, skal du ud fra konstruktionen af det eksisterende gulv vælge tykkelse.

Du kan nemlig ikke vælge et tyndt laminatgulv uden at montere et undergulv og på samme måde er et massivt plankegulv bærende i sig selv og behøver ikke et undergulv – tal med din tømrer, hvis du er i tvivl.

Bæredygtige gulve hos din bæredygtige tømrer

Heldigvis kan vi hos Egerbyg glæde os over, at flere og flere stiller krav til at gulvet skal være bæredygtigt både i forhold til produktionsmetode, transport og bortskaffelse.

Det er helt i vores ånd, da vi fra starten har fokuseret på bæredygtighed og ansvarlighed til en fornuftig pris.