Mangler du en tømrer, der kan lægge et parketgulv?

Din tømrer har masser af viden, når det kommer til at arbejde med parketgulve i forskellige udformninger.
Vores kompetente medarbejdere har har et højt fagligt niveau baseret på danske traditioner indenfor håndværk.

Udfyld formularen og lad os tage en snak  arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Vi har brugt Egerbyg i forbindelse med, at vi skulle renovere vores hus. En renovering med mange forskellige opgaver og små detaljer - blandt andet nye gulve i hele stueetagen

  - Tine Bang Nielsen - Hvidovre

 • Virksomheden udførte det aftalte arbejde meget meget tilfredsstillende og slutresultat blev bedre end de forventninger jeg havde.

  - Benjamin F - København K

 • Jeg har været meget tilfreds med det arbejde Egerbyg A/S lavede for os i sin tid. Det var professionelt og med øje for detaljer.

  - Thomas - Holte

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Overvejer du parketgulvet med det klassiske udtryk?

Står du og mangler en tømrer, der kan lægge et parketgulv, hvor det håndværksmæssige er helt i top uden med en pris, du kan tage at føle på, så er tømrerfirmaet Egerbyg svaret

Et parketgulv findes i flere forskellige udformninger – stave, ruder og parketbrædder. Parketgulv fås i såvel en massiv som lamel udgave, hvor den massive udgave er noget dyrere i pris.

Din tømrer har masser af viden, når det kommer til at arbejde med parketgulve i forskellige udformninger. Vores kompetente medarbejdere har har et højt fagligt niveau baseret på danske traditioner indenfor håndværk.

En faglighed, som du nyder godt af, når du vælger tømrerfirmaet Egerbyg som samarbejdspartneren, der gør det det nemt for sig at vælge et parketgulv i en god kvalitet til en god pris

Parketgulv i massive træsorter til en god pris

Som nævnt findes parketgulve i flere forskellige træsorter. Som hovedregel er det hårde træsorter, der anvendes til denne type gulvbelægning, og som din tømrer kan vi hjælpe dig med at komme frem til præcis det udtryk, du ønsker til gulvbelægningen.

Fordelen ved de hårde træsorter er naturligvis den længere holdbarhed. Særligt, hvis du vælger at give en lidt højere pris og få massive kvaliteter, er det på langt sigt en mere økonomisk løsning, da de massive udgaver, kan slibes ned mange gange og derved bevare det smukke udtryk.

Med din tømrer i hånden får du det bedste parketgulv

Siden 2007 har vi drevet tømrervirksomhed og hjulpet mange af vores kunder med at lægge parketgulve i et bredt udvalg af træsorter, udformninger og kvaliteter.

Vælger du at give en lidt højere pris lønner det sig, dels ved et pænere udtryk, dels ved at gulvet holder længere, da det ved slitage kan slibes ned og på den måde blive frisket op.

Desuden er det et betydelig mere miljøvenligt valg at tænke på klima og miljø i forhold til byggematerialer.

Bæredygtige parketgulve lagt af en ansvarlig tømrer

Vi har siden begyndelsen haft fokus på at drive bæredygtigt byggeri med en ansvarlighed i vores valg af materialer og i forhold til vores medarbejdere.

Det betyder, at vi stræber efter at vælge vores ansatte ud fra, at de vil være med til at udvikle sig selv og vores virksomhed til en moderne og – måske atypisk tømrer – der tager hånd om de kolleger, der har begrænsede ressourcer eller måske har fået en lidt skæv start i arbejdslivet.
Vi har siden 2012 været medlem af FN’s Global Compact og har en aktiv CSR profil.