Ovenlysvinduer – mere lys til hverdag

Er du i gang med at planlægge renovering af eller helt nyt tag, kan du i samme moment overveje at etablere ovenlysvinduer for mere lysindfald.
Tag en snak med Egerbyg om dine muligheder for tagrenovering med nye tiltag.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Hurtigt og godt udført. Godt forklaret før udførelse. Åbenhed omkring priser og tilbuddet.

  - Marie Gertz Schlundt - Frederiksberg

 • Alt forløb godt og efter aftale. Kan anbefale firmaet.

  - Hans-Henrik Lund - Frederiksberg

 • God pris – færdig til aftalt tid.

  - Peter Løvschall - København V

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Ovenlysvinduer i din nye tagbelægning

Er dit tag blevet medtaget af vind og vejr?

Så er der basis for et nyt tag, hvor du i samme moment kan overveje omfattende ændringer som fx etablering af ovenlysvinduer eller kviste.

Se evt. mere på www.velux.dk og find ud af, hvor du kan tage hen for at se dine vinduer, inden du beslutter dig endeligt.

Læs også vores Køreplan for nye vinduer/døre her

 

Tag en snak med Egerbyg om dine muligheder for tagrenovering med nye tiltag – udfyld formularen, så vender vi tilbage allerede i morgen.

Markante ændringer kan medføre ændringer i konstruktionen

I flere tilfælde har vi hos Egerbyg hjulpet vores kunder med at få gode ideer til, hvordan de kan forbedre boligen med forskellige vinduestyper, når taget alligevel skal udskiftes. Vi har bl.a. etableret ovenlysvinduer, kviste og inddraget loftsrummet til beboelse.

Alt efter ændringernes størrelse, kan det være nødvendigt at ændre de bærende konstruktioner, så bæreevnen bevares. I disse tilfælde vil en byggesagkyndig kunne rådgive om, hvordan den nye konstruktion skal opbygges for at leve op til bygningsreglementet.

Vi har en række faste samarbejdspartnere, som kan hjælpe dig med netop denne del af opgaven.

Ny tagbelægning – fra tungt til let tag

Udover deciderede ændringer som ovenlys, førstesal, kviste eller måske altan, kunne du måske også tænke dig at skifte selve tagbelægningen.

Overvejer du denne mulighed er det nemmest at bibeholde et let tag eller i hvert fald skifte fra en tung belægning, som fx tegl, betontegl eller naturskifer til lette tagmaterialer som tagpap, eternit eller stål.

Ønsker du at gå fra et let til et tungt tag, kan dette også lade sig gøre, men her gælder det igen, at du må konsultere en ingeniør eller anden fagperson, der kan beregne om den eksisterende konstruktion kan bære den tungere belægning. Er det tvivlsomt må konstruktionen forstærkes.

Tag husets arkitektur med i dine overvejelser

Uanset hvilke ændringer du kunne tænke dig, vil vi altid anbefale, at du tager højde for husets oprindelige arkitektur.

Der er visse æstetiske hensyn at tage hensyn til, når du påtænker større ændringer.

De skal helst matche stilen – ikke mindst i forhold til en fremtidig salgssituation, hvor mere excentriske ændringer kan være vanskelige for en eventuel køber at se det smukke i.