Egerbyg vandskurer dit hus

Byggefirmaet Egerbyg er et moderne byggefirma. Ud over traditionelt tømrerarbejde med rod i dansk håndværk, udfører vi også mureropgaver.

Det er sjældent en fornøjelse, når dagligdagen i huset forstyrres af håndværkere, støv og støj. Vi gør os derfor umage med at planlægge arbejdet, så det er muligt at være en familie med en hektisk hverdag. Vi har stor erfaring med renoveringer og løser alle moderniseringsopgaver hurtigt og effektivt.

Kontakt Landing Page

Spørgsmål? Ring 78 73 15 46 eller udfyld formularen

Sender

Nyd gavn af vores erfaring

En murer med orden i håndværket

Hvis du står og mangler en murer til dit byggeprojekt er der god grund til at kontakte din tømrer. Vi samarbejder nemlig med nogle af de bedste i branchen og koordinerer dit projekt

For dig er det en stor fordel, at din tømrer også udbyder murer- og malerarbejde, da du så kan spare tid på at skulle have kontakt til flere håndværkere i de øvrige faggrupper, selvom det er et omfattende byggeprojekt, du skal kaste dig ud i.

Din tømrer kan tilbyde at køre hele projektet samlet, så du får et samlet tilbud med en samlet pris. Vi sørger for at koordinere rækkefølgen på de forskellige arbejder med de respektive faggrupper, afholde fælles byggemøder og sørge for en samlet status til dig.

Din murer ordner din facade til en fin pris

Der er mange ting at holde styr på som husejer, når man tænker på vedligeholdelsen af din bolig og det kan måske være svært at prioritere, hvilke opgaver der skal løses og til hvilken pris. Et af de vigtigste steder at sætte ind, er på husets klimaskærm, som beskytter boligen mod vind og vejr. Det betyder, at det handler om dine vinduer og døre, dit tag, loft og dit murværk.

De typiske tømreropgaver omfatter tag, vinduer, døre og loft, hvor det er en murer, der udbedrer eventuelle skader på murværket. Det kan fx være pudsning og sandblæsning af murværk for at undgå at vandet trænger ind og er årsag til frostsprængninger eller andre skader.

En tømrer, der kan udføre opgaver til en murer

Som kunde er det altid godt at kunne samle opgaverne i byggeprojektet til en enkelt entreprenør.

Som en moderne håndværkervirksomhed, er tømrerfirmaet Egerbyg i den heldige situation, at vi gennem årene har opbygget et godt omdømme i branchen med en række gode relationer til følge.

Vi har nogle faste samarbejdspartnere, som vi løser nogle fælles projekter med. Det betyder, at vi har de samme krav til kvalitet, pris og hvad der er godt håndværk.

Du kan derfor være tryg ved at vælge din tømrer til at løse opgaverne inden for andre faggrupper, for vi kan garantere, at vores partnere stiller samme krav som vi.

Din tømrer kan også være din murer

Tømrerfirmaet Egerbyg har altid haft fokus på bæredygtighed og ansvarlighed indenfor byggeri.

Det gælder i forhold til materialer og i forhold til trivsel for vores medarbejdere – hvad enten det er vores maler, tømrer eller murer.

Læs mere om Egerbyg generelt på vores forside for private.