Din tømrer hjælper også med mureropgaver

Hos Egerbyg hjælper vi også med ydelser, der udføres af andre faggrupper.
Ofte ønsker vores kunder at omdanne vindueshuller til døre, hvilket kræver en tilmuring af det oprindelige vindue samt en beregning af en ingeniør.

 

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • De har gået meget professionelle i deres tilgang til opgaven - lige fra opmåling, udførelse og opfølgning.

  - Christian Thestrup - Kastrup

 • Rådgivningen omkring valg af dør var god, og vi er meget tilfredse med resultatet. Anders, der rådgav os om valg af dør, holdt heldigvis fast i, at vi skulle have en dør på mål - det er vi glade for i dag.

  - Niels Hassø - København Ø

 • Hurtigt og godt udført. Godt forklaret før udførelse. Åbenhed omkring priser og tilbuddet.

  - Marie Gertz Schlundt - Frederiksberg

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Din tømrer kan også hjælpe med mureropgaver

Det forekommer ofte, at vores kunder ønsker at omdanne vindueshuller til døre, hvilket kræver en tilmuring af det oprindelige vindue.

Uanset hvilken faggruppe du har brug for, har din tømrer etableret en række gode samarbejder med øvrige håndværkervirksomheder og står inde for, at de leverer den samme kvalitet og service til dig som havde det været Egerbyg, der udførte opgaven.

Fra vindue til fransk dør

Fornylig havde vi hos Egerbyg en kunde, der ønskede vores hjælp til at få udvidet et vindueshul og sat en fransk dør i. En løsning der giver meget mere lys og luft til boligen samtidig med, at der åbnes op for nem adgang til haven. Læs om franske døre generelt.

Her havde vi vores egen murer med på opgaven.
Desuden anbefaler vi altid, at du har en ingeniør til at udføre nye beregninger – også i dette tilfælde, hvor der kun var tale om en stabiliserende væg.
Egerbyg tilbyder en fast pris på beregning, når du ønsker at udvide vinduespartiet til en dør.

Prisen ligger på kr. 6.500,-.

Franske døre er elegante rumadskillelser

De franske døre er en elegant og let løsning til dig, der ønsker at kunne slå dørene op ud mod have eller altan, men også som en rumadskillelse mellem to stuer er disse meget velegnede.

Fordelen ved de franske døre er, at du får det smukke lysindfald samtidig med, at du kan lukke af for forstyrrende elementer i det tilstødende værelse. I nogle tilfælde kan det være en praktisk foranstaltning at anvende dørene som fleksibel rumadskillelse fremfor en mere permanent væg.

En fransk dør med klart eller frostet glas

I mange børnefamilier er det god brug for at kunne holde øje med, hvad der foregår i et tilstødende rum. Leger børnene her har du med gennemsigtigt glas frit udsyn og kan nemt følge med i sagerne uden du nødvendigvis behøver at have døren åben.

Ønsker du en rumadskillelse, der minder mere om en decideret skillevæg, kan løsningen være at vælge frostet glas, hvor det kun er konturerne fra naborummet der anes – uden at det går ud over lysindfaldet i boligen.

Se listen over murerarbejde vi udfører her.