Med gulve fra Moland er alt muligt

Sortimentet fra danske Moland gør det muligt at finde en gulvbelægning, der matcher præcis din smag og din pengepung.
Vælg mellem mange forskellige træsorter og overfladebehandlinger fx. oliebehandlet, lakeret og håndhøvlet.

Udfyld formularen og lad os tage en snak  arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • En renovering med mange forskellige opgaver og små detaljer - blandt andet nye gulve i hele stueetagen. Jeg vil helt klart anbefale Egerbyg. Min oplevelse har været positiv igennem hele forløbet og resultatet lever op til mine forventninger.

  - Tine Bang Nielsen - Hvidovre

 • Min oplevelse med Egerbyg A/S har været gennemført positiv og professionel: kommunikationen var i top hele vejen igennem forløbet.

  - Marie-Louise Korsager - København S

 • Fik lavet nyt køkken samt lagt gulv, og har kun været tilfreds med arbejdet, som var færdig til tiden og ikke mindst, var der ryddet op.

  - Ann-Sofie Myhre - Østerbro

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Trægulve med variabelt slidlag

I dag består langt de fleste trægulve af et 3-4 mm slidlag i ædeltræ som fx ask, bøg eller eg. Slidlaget er overfladebehandlet i en variation af forskellige metoder.

I dag er oliebehandlet eller lakeret det mest almindelige. Under slidlaget er gulvene opbygget af et eller flere lag for at fremme styrke og stabilitet. Der er således ikke tale om massive gulve, men det er ikke ensbetydende med en kort holdbarhed.

Hvis du er tvivl om, hvorvidt du har brug for et undergulv eller om det er muligt at etablere gulvvarme i forbindelse med dit nye gulv, så spørg blot din tømrer.

Nyt vinylgulv til dig med støjgener

Nu kan det med din tømrer fra Egerbyg også lade sig gøre at få en gulvbelægning i vinyl fra Moland.

I institutioner og offentlige bygninger har vinylgulve gennem mange år været førstevalget, og med moderne vinyltyper i lækre kvaliteter, der har en finish med naturtro træskrukturer, finder vinylgulvene nu også vej til flere private hjem.

Få materialer har den stærke slidstyrke og rengøringsvenlige overflade, som kendetegner et vinylgulv og i de fleste tilfælde, får du ovenikøbet reduceret niveauet af trinstøj væsentligt.

Skal du have bærende gulv?

Når man taler om et bærende gulv, er det med tykke gulvbrædder, der kan bære dig, din familie og jeres møbler uden det går ud over stabiliteten.

Bærende gulve i form af planker eller brædder anvendes hovedsagligt i ældre huse uden et undergulv.

Her er det dog vigtigt at overveje, om man skal isolere hulrummet mellem den underliggende konstruktion og brædderne, hvis det ikke allerede er tilfældet. På den måde kan du spare penge på dit varmeforbrug og undgå gener med fodkulde.

– eller er det ikke-bærende gulv bedst til dig?

Det ikke bærende gulv består af en forholdsvis tynd gulvbelægning, som understøttes af et undergulv.

I nyere huse er der ofte tale om et betongulv; i ældre er undergulvet som regel i træ. Undergulvets funktionen er at tjene som fundament for parket, lamel eller laminatgulve og det er derfor vigtigt for et funktionelt ikke-bærende gulv, at undergulvet er plant og stabilt.