Egerbyg har sans for farver

Gennem vores snart mangeårige virke, har vi hos Egerbyg etableret faste samarbejder med andre faggrupper, deriblandt en maler.

Når du vælger at lade vores maler være med til at udføre dine opgaver, kan du være helt sikker på, at vi altid sørger for, at vores samarbejdspartnere har fået en grundig orientering om, hvad det er for en opgave, de skal løse og hvilket omfang det handler om.

Udfyld formularen og lad os tage en snak arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Vi er yderst tilfreds med Egerbygs arbejde. Det har været en fantastisk god oplevelse og jeg er hele vejen igennem blevet mødt på dygtig og professionel måde.

  - Gabriella Addington - Ballerup

 • Helt igennem professionelt firma. Vi oplevede en virkelig god service fra start til slut. Høj faglighed og standard samt kompetent vejledning undervejs. Alt sammen til en god pris.

  - Didde Ottosen - Kbh. Ø

 • Vi har brugt Egerbyg i forbindelse med, at vi skulle renovere vores hus. En renovering med mange forskellige opgaver og små detaljer.

  - Tine Bang Nielsen - Hvidovre

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Din tømrer kan også hjælpe med en maler

Hvis du gerne vil gennemføre en større renovering af din bolig, kan det være en fordel for dig at lade din tømrer stå for projektet, så kan du også gøre brug af vores maler til en god pris

Det kan undertiden være meget krævende at få renoveret din bolig. Ikke mindst da mere omfattende opgaver ofte betyder, at flere faggrupper skal involveres i projektet.

Gennem vores snart mangeårige virke, har vi hos din tømrer etableret faste samarbejder med andre faggrupper, deriblandt en maler.

Du kan på den måde slippe for at selv at skulle finde en maler, der kan være med til at gøre dine projekter færdige. Din tømrer samarbejder med en maler, der stiller de samme krav til materialer, kvalitet og pris som vi.

En maler med sans for kvalitet

Når du vælger at lade vores maler være med til at udføre dine opgaver, kan du være helt sikker på, at vi altid sørger for, at vores samarbejdspartnere har fået en grundig orientering om, hvad det er for en opgave de skal løse og hvilket omfang det handler om.

Vi har den overordnede projektledelse og dermed ansvaret for, at opgaven blive løst til vores – og dermed din fulde tilfredshed. På den måde kan du være sikker på, at det bliver til den pris og kvalitet, du kender fra din tømrer.

Vil du have malet med din tømrer?

Hos din tømrer tager vi hånd om det, du ellers skulle ud og finde en maler til.

Vi vil imidlertid gerne gøre det så nemt for dig som muligt, vi har derfor brugt vores erfaring og netværk fra byggerier og fundet en række partnere, vi kan stå inde for og som vi uden videre, vil have til at gøre dine projekter færdige.

Det handler om murer, maler og elektriker, der alle leverer det samme gode håndværk til den samme gunstige pris, som vi.

Du kan derfor føle dig helt tryg ved at lade vores maler klare opgaven for dig, for stoler du på din tømrer, kan du roligt stole på vores malere.

Tømrer og maler til en god pris

En af de ting du kan være sikker på ved at lade vores maler gøre arbejdet for dig, er at det bliver efter de bedste håndværksmæssige standarder og til den mest gunstige pris.

Det bliver også med bæredygtige materialer, da vi lige fra starten har tilstræbt at være ledende leverandør af bæredygtigt byggeri.

Udover tømrer- og malerarbejder, har vi også en række andre entrepriser. Tryk på det blå link.