Effektive lydlofter når der er højt op

I moderne parcel- og typehuse er der ofte store, åbne rum med højt til loftet.
Føler du dig generet af dårlig akustik, hvor lyden forsvinder opad eller er der megen rumklang, kan din tømrer hjælpe dig med at afhjælpe problemerne.
Med flere former for plader i forskellige materialer, finder vi nemt frem til en løsning, der øger konforten uden det går ud over arkitektur og æstetik.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Jeg har været riktig tilfreds med samarbeidet, komuniksjonen har fungert udmerket, håndverket er flott utført, og til og med ferdig noen dager før avtalt tid !!

  - Solveig Marie Carlsen - København N

 • Mange tak for et rigtigt godt stykke arbejde, vi er meget tilfredse. Tak for god oprydning og service vi vil varmt anbefale jer til andre der skal bruge håndværkere.

  - Mia Lorentzen - Holbæk

 • De var billigst, lavede et pænt stykke arbejde og overholdt alle aftaler. Det kan vist ikke gøres meget bedre.

  - Gert Mejlshede - København N

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

God akustik med lydlofter? – spørg din tømrer hvordan

Når du ønsker at få reguleret akustikken i et rum, er der flere faktorer at tage hensyn til. Mængden af de akustiske materialer varierer alt efter rummets form, anvendelse, møblement og loftets konstruktion.

Rummets udformning er afgørende for den måde, hvorpå lyden bevæger dig. Derfor tager vi hensyn til netop lydens bevægelser, når vi anbringer de lydabsorberende plader i et givent lokale.
Dette sker naturligvis i samarbejde med dig for at sikre en maksimal udnyttelse af materialerne.

Akustik i rum med forskellig anvendelse anvendelse

Noget af det første du kan overveje er, hvilke aktiviteter der skal foregå i et rum.
I en privat bolig er behovet for lyddæmpende materialer sjældent så stort, men hos din tømrer udfører vi oftere lyddæmpende foranstaltninger end tidligere – primært i store, åbne rum med højt til loftet.
Det samme gælder mange kontormiljøer, hvor der arbejdes og derfor børe være en stor grad af lydabsorption. Det modsatte er imidlertid tilfældet i f.eks. undervisningslokaler, hvor lyden helst skal spredes, så man tydeligt kan høre, hvad der tales om.

Dit valg af møbler påvirker også lyden

Mængden af møbler i rummet er også med til at bestemme, hvordan lyden forplanter sig.

I et stort rum med sparsomt møblement er lyden tilbøjelig til at blive rungende, men det modsatte kan også være tilfældet, idet møblerne i sig selv kan være lydabsorberende.

I mindre rum med mange møbler skal man derfor være opmærksom på, at lyden kan absorberes og forsvinde.

Brug for hjælp til bedre lyd?

Uanset dine behov kan vi hos Egerbyg altid hjælpe dig med vejledning omkring de mange forskellige muligheder for lydregulerende tiltag.

Kontakt os for en snak om lyden i din bolig, vi er altid lydhøre.