Loftstrapper – udnyt hver en m2

Har du ubenyttede kvadratmeter på sit loft?
Kvadratmeter, som du ønsker at bruge i din hverdag og derfor kræver nemme adgangsforhold?

Med en loftstrappe i en kvalitet, der gør det sikkert at gå på loftet og en loftslem, der reducerer varmetabet markant, er der flere gode grunde til at udnytte hver en m2 i din bolig

Udfyld formularen til højre og få en snak med Egerbyg om hvilken loftstrappe, der er mest velegnet hos dig.

Send gerne billeder, en tegning med mål og et par linjer om, hvordan du ønsker en loftstrappe i dit hjem.

Udfyld formularen og lad os tage en snak arrow

 

  Læs hvad vores kunder siger

 • Jeg kan varmt anbefale Egerbyg. Alle er smilende, høflige, hjælpsomme og udfører deres arbejde med engagement og præcision.

  - Susan Krøse - VALLENSBÆK STRAND

 • Egerby har lavet forskelligt håndværkerarbejde i vores hus.

  - Kim Chalmer - Gentofte

 • En rigtig god oplevelse!! Der findes mange skrækhistorier omkring faget - men Egerbyg gør dem til skamme.

  - Steen Linde Jensen - Hvidovre

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

En ny generation af loftstrapper

I takt med at vores boliger bliver mere velisolerede fra kælder til kvist, bliver loftet i stigende grad anvendeligt som et rum til almindeligt opbevaring. Det kræver naturligvis, at det er nemt og sikkert at klatre op og ned af loftstrappen med ting og sager i hænderne.

Med nye former for præfabrikerede loftstrapper i lette konstruktioner, er det i højere gra end tidligere muligt at gå på loftet i en fart.

Loftslem uden træk og varmetab

Tidligere førte vejen til loftet gennem en tung og uhåndterlig loftslem og en stige, som nærmest faldt ned i hovedet på dig. Sådan er det ikke længere. Moderne loftstrapper og dertilhørende lemme i højtisolerende og lette materialer, gør adgangsforholdene til loftet anderledes tilgængelige. Samtidig er de udført, så varmetabet fra øverste etage reduceres og der praktisk talt ikke er noget varmetab – det gør det attraktivt at få adgang til loftet fra flere af dine beboelsesrum.

Tætningslister til loftslemmen

Ikke alene er de tilhørende loftslemme på den nye generation af loftstrapper fremstillet af isolerende materialer. Du kan sikre dig yderlige mod træk og varmetab ved at vælge særlige tætningslister, som er udviklet til at tætne mellemrummet mellem loftslemmen og karmen. Listerne er praktisk talt synlige og virker derfor ikke skæmmende på nogen måde.

Egerbyg monterer din loftstrappe

De fleste loftstrapper er færdigproducerede løsninger i træ eller stål, der alle er konstruerede i et moderne og brugervenligt design. De fås i forskellige modeller med mange detaljer, og det er altid muligt at finde frem til den loftstrappe, der passer til din bolig og dine behov.