Bedre akustik med nedsænket loft

Et nedsænket loft har mange fordele.
Skjul fx grimme rørføringer, få en bedre akustik og mere plads til en grundig isolering, så du sparer penge på varmebudgettet.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Morten fra Egerbyg A/S lavede nye vægge, blændede døre, satte paneler på, sænkede loft og diverse andre små men vigtige ting. De lavede et flot stykke arbejde. Morten var punktlig, nem at komme i konktakt med og alt var i overensstemmelse med tilbud, som var til en fornuftig pris.

  - Nana Hansen - København Ø

 • De to tømrerer der Søren & Michael - der har været på opgaven,
  skal ha kæmpe ros. Fremmøde til tiden, meget behagelige, dygtige og meget effektive. Har afleveret et meget flot resultat.

  - Rita Zimling - København Ø

 • Jeg har været riktig tilfreds med samarbeidet, komuniksjonen har fungert udmerket, håndverket er flott utført, og til og med ferdig noen dager før avtalt tid !! Jeg kan apsolutt annbefale Egerbyg !

  - solveig marie carlsen - København n

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Nedsænket loft gav plads til effektiv isolering

Nedsænkede lofter giver i mange tilfælde ro og harmoni i indretningen, da de skaber et hulrum mellem det oprindelige loft og det nye, der konstrueres ved hjælp af gipsplader på en støttende konstruktion.

I dette hulrum er det oplagt at fylde op med isoleringsmateriale af den ene eller anden art.
Valget er dit, men vi anbefaler, at du anbringer isoleringsplader direkte på konstruktionen, hvori du fastgør gipspladerne.

Kan man indbygge lys i et nedsænket loft?

Det nye nedsænkede loft med ekstra isolering er også yderst velegnet til indbygning af fx spots eller andre lyskilder efter din smag.

Ønsker du indbyggede lyskilder skal du være opmærksom på, hvordan man fører kabler under et nedsænket loft.

Det nedsænkede loft giver en ren stil uden synlige ledninger og loftet kan desuden være med til at skjule grimme rørføringer.

Nedsænket loft med lydregulerende loftsplader

Akustiklofter bliver i disse år mere udbredte i tak med, at de højloftede rum og hårde materialer for alvor vinder indpas i de danske hjem. Det højtloftede rum med fx stålbordplader, vinduer og klinker på gulvet er flot of indbydende at se på, men kan være lidt af en prøvelse, når det kommer til at få ro til sine tanker.

En løsning på dette problem kan være at vælge akustikplader, der kan monteres som et nedsænket loft.

Jo mere du sænker loftet, desto mere dæmpes lyden.

Nedsænket loft med isolering – et job for din tømrer

At montere et nedsænket loft er ikke verdens nemmeste opgave, så det kan være en god ide at spare besværet og risikoen for fejl ved at få en tømrer til at klare opgaven.

Hos Egerbyg har vi gennem tiden lavet mange nedsænkede lofter i forskellige materialer.

I mange tilfælde har kunderne fuldt vores råd og fået lavet såvel et nedsænket loft som isolering samtidig.