Byg let med Egerbyg og få plads til det du drømmer om…

Hvis du vokser ud af dit drømmehus, så kontakt din tømrer for en snak om indretning, ombygning eller tilbygning.
Der kan være muligheder du ikke har tænkt på eller skjulte kvadratmeter som med nye, lette vægge nemt kan udnyttes og skabe plads til dine drømme.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Jeg kan varmt anbefale Egerbyg til andre og vil meget gerne gøre det. Højt service niveau og gode medarbejdere.

  - Peter Greve - Søborg

 • De var billigst, lavede et pænt stykke arbejde og overholdt alle aftaler. Det kan vist ikke gøres meget bedre.

  - Gert Mejlshede - København N

 • Virksomheden virker troværdig. Fra starten af var de gode til at præcisere hvad tilbuddet omfattede- og hvad det ikke omfattede. De kom til tiden, udførte et flot stykke arbejde, og fakturerede det aftalte beløb.

  - Finn - Frederiksberg C

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

En let væg kan bygges i mange materialer

Når der sker ting og sager i livet, opstår der som regel også ændrede behov i forhold til din og familiens boligindretning.

Det kan være et spørgsmål om, at et enkelt værelse skal blive til to, at du får brug for ekstra plads til din modeljernbane eller måske bare vil have det viktualierum, du husker fra din barndom.

Uanset hvilket formål, er der i dag rig mulighed for at etablere nye ruminddelinger med lette vægge i materialer om fx gasbeton eller gips.

De lette vægge er fleksible, idet de ikke er bærende og derved forholdsvis nemt rives ned, når du atter har brug for en ny rumfordeling.

Gasbeton er legoklodser for voksne

En af de mest bruge metoder til etablering en let væg er i dag gasbeton. Et utrolig anvendeligt materiale der består primært af sand, vand og kalk – plus en masse luftbobler! Det er aluminiumpulver i betonblandingen, der fremkalder boblerne, da det næsten er at sammenligne med en form for bagepulver, der får hele blandingen til at hæve.

Udover letheden og den nemme håndtering er gas- eller porebeton et bæredygtigt materiale, der oven i købet bridrager til det sunde indeklima pga. dets åbne struktur og modstand overfor råd og svamp.

Gasbeton er derfor yderst velegnet i våde og fugtige miljøer som fx badeværelse.