Renovering af din lejlighed

Gennem tiden har tømrerfirmaet Egerbyg været med til at renovere et utal af lejligheder.
Skal vi tage en snak om din lejlighed?

Udfyld formularen og lad os tage en snak arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Super god kundepleje, de leverer et flot resultat og alt er meget planlagt med de forskellige håndværkere, så der ikke går dage til spilde.

  - Dennis Nielsen - Brøndby

 • Et fint stykke arbejde, og de var hurtigere færdige en først aftalt. Så en helt igennem god oplevelse.

  - Søren Schou Hansen - Tåstrup

 • God service og hurtige til at omstille sig til vores udvidede ønske til arbejdet og allokere den samme medarbejder til projektet.

  Venlige og servicemindede.

  - Anders Sevel - Kastrup

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Renovering af din lejlighed

Gennem tiden har tømrerfirmaet Egerbyg været med til at renovere et utal af lejligheder, så de har forvandlet sig fra ruiner til lejligheder, der kan tilfredsstille de flestes behov og ønsker.

Hvis du går og har kig på en lejlighed, som du gerne vil sætte i stand, så skulle du prøve at kontakte din tømrer, der gerne hjælper dig med at få et overblik over, hvordan du prioriterer de opgaver, du vil have udført i din lejlighed og ikke mindst, hvilken pris, du skal betale for arbejdet.

Renovering er et af vores specialer, så du er med andre ord havnet det helt rigtige sted, når du befinder dig på denne side.

Renovering af din lejlighed er vores livret

Renovering har lige siden vi startede tømrerfirmaet Egerbyg været nummer et på listen over drømme-opgaver.

Vi elsker at arbejde med de gamle lejligheder og huse og nyder at se, hvordan det gode håndværk, omhyggelighed, fine materialer og tålmodighed kan forvandle selv den værste ruin til en drøm af en lejlighed.

Det er derfor, at du skal starte hos din tømrer, inden du kaster dig ud i byggeprojektet. Vi er nemlig professionelle og passer på din bolig. Bor du i en anden del af hjemmet under renovering, benytter vi eksempelvis støvvægge.

Vi er simpelthen nogle af de bedste i branchen, når det kommer til at renovere dit hus eller din lejlighed til en pris, der kan passe til dine budgetter.

Udover de helt store projekter, laver vi også mange småting. Læs eksempelvis om, hvordan du pifter din lejlighed op med en radiatorskjuler!

Din tømrer giver dig en ny lejlighed

Når du vælger at kaste dig ud i en større renovering af din lejlighed, er det vigtigt, at du føler dig tryg i forholdet til de håndværkere, der skal forvandle dit hjem og gøre det til noget ganske særligt.

Gennem årene har vi opbygget en relativ stor kreds af faste kunder, der alle er enige om, at tilliden til din tømrer er stor, når det kommer til udførelse af diverse opgaver indenfor tømrerfaget.

De faste kunder kender os som imødekommende og ærlige håndværkere, der leverer det bedste håndværk til priser, hvor alle kan være med og med en kommunikation, der gør, at de aldrig er i tvivl om, hvor i projektet vi befinder os.

Lad os renovere din lejlighed til en god pris

Hvis du er i den fase, hvor du skal overveje hvem, der skal udføre renoveringen af din lejlighed, er det et godt bud at lade tømrerfirmaet Egerbyg klare arbejdet. Er der eksempelvis sætningsskader eller andet, kan det være en rigtig dårlig ide selv at udføre alt – som minimum bør du høre vores tanker, for at sikre et fornuftigt resultat.

Vi garanterer en effektiv tidsplan, der holder samt at opgaverne bliver udført af nogle af de bedste tømrere i branchen. Stadigvæk leverer vi en absolut konkurrencedygtig pris, der kun gør dig glad og tilfreds for, at du overlod det store arbejde med din lejlighed til din tømrer.