Laminatgulvet fås til enhver pris

Et laminatgulv er en brugt gulvbelægning, der ligger i rigtig mange danske hjem.
Hos din tømrer er vi eksperter i at lægge laminatgulve og hjælper dig med at vælge bedst til pris.

Udfyld formularen og lad os tage en snak  arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Et fint stykke arbejde, og de var hurtigere færdige en først aftalt. Så en helt igennem god oplevelse.

  - Søren Schou Hansen - Tåstrup

 • Jeg har kun roser til Egerbyg! Kompetente håndværkere, der kan deres kram og med øje for detaljer. Fik lavet nyt køkken samt lagt gulv, og har kun været tilfreds med arbejdet, som var færdig til tiden og ikke mindst, var der ryddet op.

  - Ann-Sofie Myhre - Østerbro

 • Jeg har været meget tilfreds med det arbejde Egerbyg A/S lavede for os i sin tid. Det var professionelt og med øje for detaljer.

  - Thomas - Holte

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Mangler du en tømrer til at lægge laminat gulv?

Et laminatgulv er en brugt gulvbelægning, der ligger i rigtig mange danske hjem. Det betyder, at din tømrer er ekspert i at lægge laminatgulve og hjælpe dig med at vælge bedst til pris.

Hovedparten af de danske hjem har i dag en eller anden form for trægulv.

Det kan vi som tømrervirksomhed godt forstå, da træ er et bæredygtigt og varmt materiale, som altid føles lunt og blødt at gå på.

Desuden kan man i dag få virkelig mange forskellige træsorter og kvaliteter, så der er noget for enhver smag til enhver pris.

Massive gulve har en relativ høj pris

Nogle gulve er anlagt på bjælker- såkaldte strøer – og dette kan kun lade dig gøre fordi de planker eller brædder om gulvet består af er tykke og altså bærende.

Denne type massive trægulve er ikke så brugte i moderne byggeri i dag; ikke mindst på grund af at materialerne til sådan en gulvbelægning har en relativ høj pris – i hvert fald på den korte bane, for et massivt plankegulv kan slibes utallige gange i modsætning til fx et laminatgulv.

Laminatgulvet fås til enhver pris

Et laminatgulv er opbygget af en kerne af træ, hvorpå der er lagt et slidlag, der ligner forskellige træsorter – udvalget er stort alt efter hvad du vælger. Slidlaget i et laminatgulv er meget tyndt omkring 2 mm, så i nogle tilfælde kan vi lægge laminatgulv oven på et eksisterende gulv.

Tømrerfirmaet Egerbyg har i tidens løb lagt mange laminatgulve, da det er en gulvbelægning, der fås i flere prisklasser og kan passe de fleste budgetter.

I dag fås laminatgulve ikke kun i et utal af træsorter, men også i mange forskellige kvaliteter. Der er en sammenhæng mellem pris, kvalitet og holdbarhed, og vi kan som en bæredygtig tømrer kun anbefale en god slidstærk kvalitet, der holder i mange år.
Printet på disse typer er ofte også pænere og mere naturtro end de billigere løsninger.

Laminatgulve kræver et undergulv

Hvis vi skal hjælpe dig med at lægge et laminatgulv, kan du vælge at lægge det oven på dit eksisterende gulv og bruge det som undergulv. Derved sparer du penge på et undergulv og kan få et nyt gulv til en relativ billig pris.
Da laminatgulve er tynde, hører de til kategorien af ikke-bærende gulve, der kræver et undergulv. Bor du i et nyt hus er undergulvet sandsynligvis beton, hvor det i ældre byggeri som regel er træplader.

Har du brug for lidt mere vejledning i forbindelse med laminatgulve, kan du altid kontakte tømrerfirmaet Egerbyg for en snak om type, kvalitet og pris.