Hvad er Knauf isolering?

Når snakken falder på isolering og mineraluld kender du sikkert allerede til Rockwool, men der findes også alternativer – et af dem er Knauf, som også leverer mange forskellige produkter til isolering af din bolig.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Super godt håndværk. Vi var blevet anbefalet Egerbyg af venner og vil klare anbefale Egerbyg til andre!

  - Shiela - København

 • God oplevelse.Alt sker som aftalt. Kommer til tiden. Ordentlige,søde og nænsomme håndværkere, der også gør rent efter sig !

  - Gunnar Dahlgaard - Brønshøj

 • Fik en god aftale i stand på kort tid med Egerbyg. Tømeren, var venlig og engageret Arbejdet var udført godt og til tiden

  - Thomas - Greve

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

 

Hvordan fremstilles Knauf mineraluld?

Blandt de traditionelle isoleringsmaterialer findes der mineraluld, som både dækker over glas- og stenuld.

Knauf fremstilles ligesom al mineraluld ved smeltning af glas eller sten under ekstremt høje varmegrader.

Den smeltede masse blæses efterfølgende ud som tynde tråde i varierende tæthed og størrelse – alt efter isoleringsevnen. Mineraluld er som nævnt en ad de velkendte isoleringsmaterialer og har den fordel, at det virker som en effektiv brandbarriere.

 

Fremstiller Knauf anden isolering?

Når der er tale om isolering er der også hos Knauf forskellige muligheder.

Du kan således vælge mellem bygningsisolering, granulat isolering eller teknisk isolering.

Bygningsisolering dækker over de mange forskellige sten- og glasuldsprodukter, som fås i et utal af variationer – hver især udviklet til loft, tag eller murværk.

Granulaterne er beregnet til indblæsning i hulmuren og er ligeledes ikke-brændbar.

 

Hvorfor skal jeg isolere med Knauf isolering?

Når du vælger at isolere handler det om mindske varmeforbruget i din bolig. Mennesket har gennem alle tider brugt forskellige metoder til isolering og kravene til isolering af boligmassen har siden 1970’ernes oliekriser været stigende. Det handler med andre ord om, at vi som samfund ønsker at spare på energiforbruget.

En af metoderne er altså isolering, som er kendetegnet ved sin ekstremt dårlige evne til at lede varme.

 

Hvordan holder isolering på varmen?

Det er luften i isoleringsmaterialerne, der virker isolerende og de fleste materialer vejer overraskende lidt i forhold til størrelsen.

Isoleringsmaterialer skal være tørre for at bibeholde deres effekt. En våd isolering er ikke nær så effektiv, da vand leder varmen noget bedre end luft. Det er derfor vigtigt at undgå, at isoleringen bliver våd.

I praksis gøres dette med forskellige vindtætte materialer – såkaldte vindspærrer, der dog ikke må være tættere end at fugt og kondens kan diffundere ud og væk fra isoleringen.