Kjærstrupvej

 

Se vores galleri af Kjærstrupvej:

Invalid Displayed Gallery

Skal du have en ny dørkam? Så kontakt os ved at udfylde formularen og få et uforpligtende tilbud:

[contact-form-7 id=”3628″ title=”Gratis uforpligtende tilbud_copy”]

Nyt køkken i rød højglans eller mørkt træ?

Der er en tendens til mere træ i køkkenerne i disse år. Det er forfriskende, når det hele ikke bare er højglans og hvide flader. Træ giver sjæl til dit køkken og det kan din tømrer lide

De ubehandlede eller forarbejdede træsorter har de seneste år genfundet vejen i vores boligindretning. Det gælder således også i køkkenregionerne, hvor låger og skuffer i træ i højere grad afløser højglans og hvide låger. Din tømrer er ikke overraskende begejstret for, at træet igen er blevet moderne i den nordiske stil, der skyller ind over diverse boligreportager i disse år. I dit køkken kan du vælge mellem lyse eller mørke træsorter til variabel pris, men fælles for dem er forskellige former for behandling, der skal gøre dem nemme at rengøre.

Et køkken til hele familien

Hvad enten du har en stor familie eller en lille, børn eller ingen børn, bor sammen med bedsteforældrene eller ej, så er det et faktum, at de fleste danskere forestiller sig et drømme køkken med plads til det hele. Der skal være gode muligheder for at lave hverdagsmad og et festmåltid, der skal være plads til et spisebord til lektielæsning, modellervoks og – nå ja spisning af den hurtige, hverdagsagtige slags og den gourmetagtige, slowfood middag, som vi spiser ved særlige lejligheder. Det kræver alt sammen en del plads og din tømrer kan hjælpe dig med at hive så mange kvadratmeter ud af din bolig som muligt – det er mest et spørgsmål om, hvilken pris, der står på dit budget.

Med din tømrer får du det bedste mulige køkken

Det siger sig selv, at en større ombygning og renovering er til en højere pris end de mindre justeringer, og at størrelsen på dit nye køkken har en begrænsning i forhold til det damlede boligareal. Herfra er det meste imidlertid muligt og din tømrer er med på de konservative såvel som de utraditionelle løsninger, der koster spidsen af en jetjager. Dog insisterer vi på at give dig reel og ærlig rådgivning, så du ikke sætter næsen op efter løsninger, vi på forhånd ved ikke vil fungere optimalt. Det kan være du bliver skuffet på den korte bane, men din tømrer satser ærlighed og reel rådgivning på den lange.

Din tømrer har god service

Din tømrer har fra starten satset på ærlig rådgivning og god service. Det har givet pote, så vi i dag har en fast kreds af kunder, der troligt vender tilbage fordi de ved, at de får en super behandling og kvalitet til en fornuftig pris.