Nyheder

Vi sejrede ikke kun i fodbold, men også i Egerbyg

15. november 2017

De fleste er nok begejstrede for, at Danmark kunne i hive en flot sejr hjem i fodbold i går. Men hos Egerbyg er vi også meget stolte over den 8-årige Adam Kostoev, som vandt alle sine kampe i lørdags – og dermed guld i Danmarksmesterskaberne i Judo. Adam sponsoreres af Egerbyg, og vi tror på..

Læs mere »

Gazellen er kommet til Hvidovre!

4. oktober 2017

En Gazelle er en voksende virksomhed, som skaber nye arbejdspladser og giver værdi til lokalsamfundet, i et samfund som pt oplever mange arbejdsmæssige udfordringer: lav vækst, få arbejdspladser og mangel på kvalificerede arbejdere. Derfor er det med glæde at vi kan fortælle, at Egerbyg er..

Læs mere »

Endnu en vinduesekspert i Egerbyg

16. november 2016

I dag har Kasper hos Egerbyg Jyllinge fået papir på, at han har opgraderet sin viden omkring VELFAC vinduer og nu er VELFAC VinduesMester – tillykke med certificeringen.  

Læs mere »

Egerbyg nomineret til CSR People Prize 2016

7. oktober 2016

Den forløbne uge har (som altid) budt på mange gode nyheder. En af de bedste var så absolut opringningen fra VFSA (Virksomhedsforum for Socialt Ansvar), hvor vi fik meddelelsen om, at Egerbyg i 2016, er med i opløbet om at vinde CSR People Prize for virksomheder med under 100 ansatte. Siden..

Læs mere »

Egerbyg er nu certificeret håndværkstaksator – bygning

25. maj 2016

Jørgen er nu certificeret håndværkstaksator – bygning. Egerbyg kan derfor også være behjælpelig med de juridiske og forsikringsfaglige aspekter ved forsikringsskader. For dig betyder det, at Egerbyg i langt de fleste tilfælde nu kan varetage hele processen omkring din forsikringsskade og..

Læs mere »

Egerbyg finalister til Årets tømrer 2016

23. februar 2016

Tak, I har sendt Egerbyg i finalen – igen I dag fik vi at vide, at vi var blevet nomineret til prisen som årets tømrer. Det er med andre ord alle jer, der har bedømt vores arbejde så positivt, at vi igen er med i kapløbet. Vi er meget glade og kan kun sige TAK! […]

Læs mere »

Energirenoveringens største konkurrent er sofaen…

3. juli 2015

Udklip fra artikel i Licitation d. 18. maj 2015 RENOVERING Tømrerfirmaet Egerbyg satte gang i sin første rigtig store energirenovering i samarbejde med Betterhome i starten af maj. I dag står et nyt fundament klar på Hummeltoftevej i Virum. Huset skal renoveres for 500.000 kroner..

Læs mere »