Gulve fra Junckers? – start her med din tømrer

 • Egerbyg er certificeret gulvlægger fra Junckers.
 • Få 20 års garanti på dine gulve, når du benytter os som samarbejdspartner.
 • Junckers producerer udelukkende massive gulve i topkvalitet
 • Fås i 3 kvaliteter –  Variant, Harmony og Classic

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Virksomheden udførte det aftalte arbejde meget meget tilfredsstillende og slutresultat blev bedre end de forventninger jeg havde.

  - Benjamin F - København K

 • Jeg har været meget tilfreds med det arbejde Egerbyg A/S lavede for os i sin tid. Det var professionelt og med øje for detaljer.

  - Thomas - Holte

 • Et fint stykke arbejde, og de var hurtigere færdige en først aftalt. Så en helt igennem god oplevelse.

  - Søren Schou Hansen - Tåstrup

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Har du tænkt på … når du vælger gulv?

Går du med overvejelser om nye gulve? I så fald kan du med fordel tage stilling til vedligeholdelse, budget og rengøring, inden du beslutter dig for, hvilken type gulvbelægning, du skal gå med bare fødder på.

Hvis du ønsker sparring fra din tømrer, udfylder du blot formularen til højre, så vender vi tilbage til dig allerede i morgen.

Vi er certificeret Junckers gulvlægger, og du får derfor 20 år garanti på dine gulve, når du vælger at lade Egerbyg stå for opgaven.

Frit gulvvalg på alle hylder!

Hvis du er ved at vælge gulve til et nyt hus, er du en heldig kartoffel. Så er der nemlig frit valg på alle hylder.

For de fleste en rar tanke, men for nogle også lidt skræmmende ved tanken om vælge forkert, mindre hensigtsmæssigt eller måske vælge ukendte muligheder fra.

Hører du til i den sidste kategori, er der hjælp at hente fra din tømrer, som er en af de udvalgte gulvlæggere fra Junckers – parat til at dele vores bedste tips og tricks med dig.

Din tømrer leverer gulve fra Junckers

Hvis du allerede har en ide om, at gulvene fra Junckers kan være dit foretrukne valg, så kan Egerbyg hjælpe dig med både rådgivning og gulvlægning.

Gulvene fra dette hæderkronede firma er kendetegnet ved at være danskproducerede og virksomheden har en veludviklet politik om f.eks. bæredygtighed.

Der er altså tale om en virksomhed, der lægger vægt på ansvarlig produktion og førsteklasses materialevalg. Dertil kommer, at alle gulve er massive og fremstillet i certificeret træ.

Lækre gulve nu ! – og om 20 år

Med gulve fra Junckers, er du garanteret lækre og slidstærke gulve i en massiv kvalitet. Det betyder, at du kan slibe gulvene igen og igen.

På den måde får du præcis det lækre gulv du drømmer om nu, men også om 20 år, når boligtrends og din smag har ændret sig.

Det er et økonomisk fornuftigt og bæredygtigt valg, som din tømrer til enhver tid vil anbefale dig, der har sans for det bedste i boligindretning.