Har du problemer med fodkulde og træk i gulvhøjde?

Årsagen skal muligvis findes i manglende eller utilstrækkelig isolering af dit gulv, og du bør overveje at isolere gulvet – der er penge at spare og meget mere komfort i hverdagen.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Kommunikationen var i top hele vejen igennem forløbet, og resultatet levede fuldstændig op til forventningen om et smukt og unikt kvalitetsgulv. Jeg kan kort sagt kun anbefale Egerbyg til andre!

  - Marie-Louise Korsager, København

 • Tusind tak for et godt samarbejde. Vi har fået lagt gulv i køkken og entre så mureren kunne lægge klinker. Vi syntes at arbejdet er udført rigtigt godt og stor hjælp med rengøring. En varm anbefaling herfra.

  - Pia Dorthe, Søborg

 • Flot udført epoxy gulv i vores isenkræmmer butik. vi er meget tilfredse med slut resultatet. Egerbyg var professionelle igennem hele processen, og alle tidsplaner blev overholdt.

  - Kasper Nielsen, Lyngby

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

3 gode grunde til at isolere gulvet

Har du småbørn, der kravler rundt på gulvet, kan det være en god ide at tænke på, om isoleringen er tilstrækkelig under gulvet. Et koldt gulv kan medføre flere sygedage hos ungerne og fraværsdage til dig. Kolde fødder forårsaget af træk og kulde langs gulvet gør os mere tilbøjelige til at skrue ekstra op for varmen, selvom der egentlig ikke er specielt køligt i rummet, så med et dårligt isoleret gulv stiger sandsynligheden for, at du fyrer unødigt op for dine radiatorer, og at varmen blot forsvinder ud langs gulvet.

Endelig er et koldt gulv mere følsomt overfor fugtdannelse fra uisolerede rørføringer og risikoen for at det udvikler sig til fugt og svampeskader er større på et koldt gulv.

Hvornår skal du tjekke gulvets isoleringstilstand?

Bor du i et hus, der er opført før 1985 er det god grundt til at tjekke, hvordan det ser ud med isoleringen af gulvet. Fra 1985 blev der stillet større krav til gulvisolering ved nybyg.

Har du allerede et gulv der er isoleret, kan du tage et gulvbræt op for at kontrollere tykkelsen af isoleringslaget. Er det på 100 mm eller derover er der ikke et væsentligt incitament for at foretage en isolering af gulvet – medmindre du alligevel skal have lagt nyt gulv.
I dag tilstræber man efter isoleringstykkelse på 300 mm

Hvordan kan jeg isolere mit gulv?

Der findes 3 metoder til at isolere et husgulv uden kælder; isolering under stuegulv, etablering og isolering af nyt terrændæk og isolering af husets fundament og soklen udefra.

Ingen af disse løsninger hører til i den billige ende – det er med andre ord en investering at få isoleret gulvet i et hus uden kælder-

Dog er der penge at spare på varmeregningen, ligesom husets gensalgsværdi øges ved energibesparende tiltag.

Egerbyg hjælper dig på vej

Overvejer du at isolere dit gulv, er du altid velkommet til at tage en snak med Egerbyg om, hvilke muligheder der er for netop dit hus.

Som BetterHome rådgivere er vi særligt uddannede i energirigtige løsninger og kan hjælpe dig videre med at træffe valg omkring gulvisolering, der giver mest valuta for pengene. undersøgt præcis hvor utæthederne er.

Læs mere om Better Home