Isolering af udestuegulv

Gulvet i din udestue er kun periodisk opvarmet, ligesom der er stor forskel på temperaturen afhængigt af, om det er sommer eller vinter.
Det stiller særlige krav til isoleringen af udestuegulvet.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Flot udført epoxy gulv i vores isenkræmmer butik. vi er meget tilfredse med slut resultatet. Egerbyg var professionelle igennem hele processen, og alle tidsplaner blev overholdt.

  - Kasper Nielsen - Lyngby

 • Jeg har kun roser til Egerbyg! Kompetente håndværkere, der kan deres kram og med øje for detaljer. Fik lavet nyt køkken samt lagt gulv, og har kun været tilfreds med arbejdet, som var færdig til tiden og ikke mindst, var der ryddet op.

  - Ann-Sofie Myhre - Østerbro

 • Egerbyg laver håndværket og efterlader byggestedet, som de ville gøre det hjemme hos dem selv !! Det kunne mange lærer noget af.

  - birger nielsen - fredensborg

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Hvorfor isolere udestuegulvet?

Ligesom det er af stor vigtighed at sørge for, at gulvet i din bolig generelt er isoleret med minimum 200 mm isolering, må du ikke glemme, at gulvet i din udestue ligeledes bør isoleres.

Hvor det i husets øvrige rum handler meget om komfort og forebyggelse af træk, er det i forhold til isolering af udestuen lige så meget et spørgsmål om at forebygge gener som følge af svampeangreb.

Isolering af udestuegulvet med luftgennemstrømning

Noget af det centrale omkring isolering af udestuegulvet er, at det skal være diffusionsåbent- dvs. at der skal være mulighed for at varme og vanddamp frit kan cirkulere gennem gulvet i udestuen.

Om sommeren vil luftstrømmen bestående af vanddamp og varme gå fra rummet og nedad mod terrænet, om vinteren hvor luften i rummet jo er væsentlig koldere, vil strømmen gå modsat.

Hvis luften på grund af en for tæt isolering ikke kan passere, vil der danne sig kondens, som på sigt vil medføre risiko for svampeangreb.

Er isolering af udestuegulvet gør-det-selv arbejde?

Som hovedregel er efterisolering ikke gør-det-selv arbejde. Det er derfor oplagt at lade en tømrervirksomhed som Egerbyg stå for arbejdet. Vi har før udført isolering af udestuegulv med et godt resultat, så det vil være et godt valg at lade os varetage opgaven, hvis du vil være sikker på et perfekt slutresultat.

Kontakt Egerbyg i dag, så vender vi hurtigt tilbage.

Isolering af udestuegulv – hvad koster det?

Du kan sende os en mail med billeder og en målfast tegning af det pågældende udestuegulv. Med vores store erfaring med isolering af udestuegulv vil vi på baggrund af det tilsendte kunne give dig et overslag.

Alternativt kan du vælge at lade os udføre opgaven på forbrugt tid og materialer.