Er dine vinduer isoleret ordentligt?

Som tømrer med årelang erfaring, har vi udført mange isolerings-opgaver, som har sparet vores kunder tusindvis af kroner.
Kontakt os for pris eller blot gode råd.

Udfyld formularen og lad os tage en snak  arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Det har været en fantastisk god oplevelse og jeg er hele vejen igennem blevet mødt på dygtig og professionel måde.

  - Gabriella Addington - Ballerup

 • Egerbyg har leveret og installeret et vinduesparti i mit hus. Selvom leverancen blev forsinket grundet problemer med vinduesleverandøren så har Egerbyg generelt set leveret et rigtig godt stykke arbejde. Især må man rose dem for at være meget serviceorienterede og imødekommende.

  - Jeppe V. Trier - Valby

 • At flytte i et ældre hus uden håndværkerkontakter er en ret stor udfordring, men vi kan konstatere, at Egerbyg i den grad har været en positiv oplevelse. Meget fint udført arbejde, stor fleksibilitet, højt informationsniveau og ok priser.

  - Lars René Petersen - Valby

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

https://privat.egerbyg.dk/vinduer/Hvordan ser det ud med dine vinduer og isolering?

Som tømrer med årelang erfaring, har vi udført mange isoleringsopgaver, som har sparet vores kunder tusindvis af kroner. Spørg din tømrer, hvis du vil tjene på bedre varmeøkonomi

Det er ikke til at se det, med mindre man får udført en termografisk undersøgelse af din bolig. Det er desværre faktisk sådan, at mange boliger, har kuldebroer i forbindelse med deres vinduer. Dette skyldes som regel, at der er manglende isolering omkring vinduesrammerne og i lysningerne. I sådanne tilfælde hjælper det ikke meget at investere i nye, lav energi vinduer med tre-lags glas til en høj pris, hvis varmen blot slipper ud ved siden af.

Hos din tømrer vil vi gøre alt for at forbedre din varmeøkonomi med reel og ærlig rådgivning til dig og din familie – der er sikkert andre ting i hellere vil bruge penge på.

Hvad kan din tømrer ellers give en god pris på?

Da vi gennem mange år har opbygget et godt omdømme i branchen, har vi også fået en række dygtige samarbejdspartnere inden for de øvrige faggrupper.

Det drejer sig om maler, murer, elektriker og VVS, som alle er faggrupper, der kommer i spil ved de lidt større opgaver som f.eks. køkken, bad og ombygninger og større renoveringer, hvor nye installationer er en del af arbejdet. De sætter ganske som vi, pris på kvalitet og gedigent håndværk, så vi kan trygt anbefale dem alle.

Din tømrer giver ren besked om vinduer og isolering

Noget af det vi hos din tømrer sætter stor pris på er, når vores kunder er glade og tilfredse.

Når de virkelig føler, at de får noget og gerne meget mere, end den pris, de har betalt for en given opgave.

Det oplever vi ofte, når vores trofaste kundeskare fortæller os, at de virkelig har opnået store besparelser og økonomiske fordele, ved at vælge os til at se på isolering omkring deres vinduer.

Det er med til at mindske træk, når man sikrer sig, at isoleringen omkring vinduerne er i tip top stand, dermed bliver det også til en meget mere behagelig oplevelse at sidde indendørs, når vinterkulden rigtig bider fra sig.

Din tømrer kan mere end isolering af vinduer

Vi glæder os allerede til, at vi kan byde ind på lidt større opgaver end isolering ved dine vinduer og kan kun håbe på, at din oplevelse med os, har givet dig mod på mere.

Vi lover samme gode service, kvalitet og pris i fremtiden. Her kan du få et overblik over de mange faktorer og muligheder, som vedrører vinduer.