Isolering i dine vægge mod kulde eller støj?

Udover isolering af vægge for at hindre varmetab udfører tømrerfirmaet Egerbyg også isolering for støj, som kan være et stort problem.
Tag en snak med Egerbyg, når du skal have isoleret dine vægge af den ene eller anden årsag.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • God service og hurtige til at omstille sig til vores udvidede ønske til arbejdet og allokere den samme medarbejder til projektet. Venlige og servicemindede.

  - Anders Sevel - Kastrup

 • De har väret meget hjälpsomme i hele bygningsperiode :-)

  - Kiran Niaz - FRB. C

 • Vi ville gerne have lavet ydrevægge med isolering. Servicen var i top og deres arbejde kan vi ikke sætte en finger på. Vi kan kun anbefale Egerbyg videre.

  - Dan Petersen - Gentofte

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Skal du have lagt isolering i dine vægge?

Hvis du slås med store varmeregninger, så få en tømrer til at tjekke, om der er steder i dit hus, hvor varmetabet er for stort. Kontakt tømrerfirmaet Egerbyg og få en pris på isolering af dine vægge.

Det er altid ærgerligt at bruge penge på et unødigt stort varmeforbrug – det er heller ikke det bedste for vores miljø, når vi vælger at fyre for gråspurvene.

Heldigvis behøver det ikke være sådan og med Egerbyg ved hånden, kan du få isoleret dine vægge. Det gælder også, hvis du har brug for isolering, der dæmper støj mellem de forskellige rum i din bolig.

Der er som nævnt flere gode grunde til at tage kontakt til en tømrer, der kan højne livskvaliteten for dig, hvad enten det handler om mindre støj eller mere varme.

Isolering af vægge for at hindre støj

Udover isolering af vægge for at hindre varmetab udfører tømrerfirmaet Egerbyg også isolering for støj, som kan være et stort problem.

Vi indretter os i stigende grad i storrum og har flere elektriske støjkilder, så vi oplever, at flere sætter fokus på og ønsker at få professionel hjælp til at få reduceret støj mellem rum, etager eller lignende.

Har du et problem med støj i din bolig, så kan du med fordel kontakte din tømrer. Vi har stort kendskab til isolering af vægge med henblik på at reducere støjgener.

Isolering af ydervægge til en pris, du forstår

Er du den heldige ejer af en murstensvilla fra 1930-1960, så er der god grund til at tjekke efter, om dit hus har en hulmur og om den i givet fald er isoleret.

Hvis du har nogle af tegningerne kan du sandsynligvis se det der, ellers kommer vi gerne og hjælper dig med at blive klogere. Alternativt kan du se efter tegn på, om fugerne i huset er nyere nogle steder. Det kan nemlig være tegn på, at der er sprøjtet isolering ind i dine vægge her – og så er du godt hjulpet.

Men hvad med isolering af vægge, der ikke består af mursten? Det kan være brystninger eller lysninger eller steder, hvor man muligvis har anvendt træ i konstruktionen. Her er der god grund til at være opmærksom.

Det samme gælder, hvis du har en skunk eller andre hulrum bag dine vægge. Der er altid plads til mere isolering her – det kan kun gavne, hvis isoleringen ellers udføres ordentligt og uden risiko for senere forekomst af fugt og skimmel.

God pris og høj service kendetegner din tømrer

Vi har en fast kundekreds, der er glade for vores høje serviceniveau til gode priser.

Vores medarbejdere hører til blandt de dygtigste i tømrerfaget og arbejder seriøst med at lave det bedste håndværk til dig.

Derfor er det et godt valg at tage en snak med os, når du skal have isoleret dine vægge af den ene eller anden årsag.