Isolering af dine lofter?

Spar penge på varmebudgettet med en effektiv isolering af dit loft.
Det største varmetab sker gennem taget, så der er god grund til at starte med at investere i en (efter)isolering af loftet.

Udfyld formularen og lad os tage en snak.  arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • De to tømrerer der Søren & Michael - der har været på opgaven, skal ha kæmpe ros. Fremmøde til tiden, meget behagelige, dygtige og meget effektive. Har afleveret et meget flot resultat.

  - Rita Zimling - København Ø

 • Håndværkeren, der udførte arbejdet, var omhyggelig, høflig, mødte til den aftalte tid. Alt i alt en positiv oplevelse.

  - Henri Larsen - Brøndby Strand

 • Mange tak for et rigtigt godt stykke arbejde, vi er meget tilfredse. Tak for god oprydning og service vi vil varmt anbefale jer til andre der skal bruge håndværkere.

  - Mia Lorentzen - Holbæk

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Hjælp til dit loft? – spørg din tømrer

Mangler du en tømrer, der kan give dig tips, tricks og ikke mindst en pris på de opgaver, du skal have udført på dit loft, så er tømrerfirmaet Egerbyg svaret på dine bønner.

Hvis du går med planer om at få nye lofter i din bolig, så er du kommet til den rette tømrer.

Gennem de sidste mange år har vi udført forskellige opgaver i relation til reparation og udskiftning af lofter, så vi kan også hjælpe dig med vejledning omkring, hvordan du får præcis de loft der passer til din bolig og den pris, du har budgetteret med.

Skal det være gips eller træ på dit loft?

Gipslofter er i øjeblikket meget populært i de danske hjem. Det skyldes formodentlig, at det er nemt for en tømrer – eller gør-det-selv mand – at sætte op samtidig med, at de kan erhverves for en pris, de fleste kan være med på.

Lofter med gipsplader er opbygget af et skelet, hvorpå pladerne monteres. Herefter spartler man revnerne, så samlingerne ikke ses og til slut kan filt sættes på.

Hele denne proces kan tømrerfirmaet Egerbyg være behjælpelig med og dermed gøre det til en nem og overskuelig proces, hvor du ikke behøver at gøre dig de store anstrengelser.

Din tømrer opsætter dit loft til en fair pris

Ud over at et loft med gipsplader fremstår enkelt og skandinavisk med deres glatte overflade, er gipspladerne også med til at holde på ældre murværk.

Lofter, der består af dette materiale er i det hele taget meget lette at vedligeholde og har ikke tendens til at revne, som det ofte ses på et pudset loft.

Opsætning af gipslofter er en af vores kernekompetencer, og når du vælger at få din tømrer til at udføre dette forholdsvis nemme, men ret tunge arbejde, er du i de bedste hænder til den bedste pris. Vi har de hjælpemidler, der skal til, for at kunne montere pladerne hurtigt og effektivt, så du kan komme videre med renoveringen af dit hus.

Giv os et ring, når du vil have klar besked om dit loft!

Vi har gennem årene opbygget stor erfaring og viden med alle områder indenfor tømrerfaget, deriblandt også opgaver, der har med loft at gøre.

Tømrerfirmaet Egerbyg er derfor et godt sted at starte, når du ønsker kyndig rådgivning om, hvordan dit loft får det udseende du forventer og til hvilken pris det kan blive en realitet for dig.

Kontakt os via mail eller telefon, så starter vi en dialog derfra.