Isolering af brystning til fornuftig pris

Brystingen er det lave, lille stykke murværk, der sidder under vinduerne. Som professionelt tømrerfirma anbefaler vi altid en udendørs isolering, da dette er mest effektivt.

Udfyld formularen og lad os tage en snak  arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Håndværkeren, der udførte arbejdet, var omhyggelig, høflig, mødte til den aftalte tid. Alt i alt en positiv oplevelse.

  - Henri Larsen - Brøndby Strand

 • Rigtig god og professionel behandling af sagen.
  Vi vender helt sikkert tilbage:-)

  - Jesper Højer - Frederiksberg

 • Super godt arbejde - god service.

  - Helge Kvam - København N

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Tømrer udfører isolering af brystning til fornuftig pris

Når du har fået isoleret din bolig fra kælder til loft, skal du være opmærksom på, om der er taget højde for varmesvind ved husets brystninger – det lille stykke mur under vinduerne.

Som tømrerfirma kommer vi ofte ud til kunder, der skal have hjælp til at få isoleret brystningerne på deres huse.

Brystingen er det lave, lille stykke murværk, der sidder under vinduerne.

I mange parcelhuse er brystningen beklædt med træpaneler og netop i disse tilfælde er det en forholdsvis lille opgave at få isoleret netop her.
Det betyder, at du kan opnå store besparelser på varmeregningen ved at få en tømrer til at udføre denne opgave til en rimelig pris. Altså vil en isolering af brystning være en rigtig fin forretning efter ganske kort tid.

Hvis husets brystning er beklædt med træ

Som nævnt i det ovenstående, er det ikke ualmindeligt, at brystningen på parcelhuse er beklædt med træ og her vil vi fjerne træbeklædningen og sætte nye paneler på efter isoleringen. Ellers er det som tømrerfirma vores opgave at åbne brystningen op og fjerne den eksisterende isolering; herunder få set efter, at der er tørt inden bagved. Ved samme lejlighed ser vi naturligvis efter om dampspærren, sidder tæt og sluttet til helt ude i kanterne.

Er dette ikke tilfældet, sørger vi for at montere en ny dampspærre, inden vi foretager selve isoleringen af brystningen. Dette gøres for at sikre, at husets varme ikke siver ud i isoleringen og danner kondens, der kan udvikle sig til fugtskader og råd.

Skal vi friske facaden op, når vi isolerer brystninger?

Når vi først har fået taget de gamle paneler af, har du mulighed for at friske husets facade lidt op. Det er ikke ualmindeligt, at vi i samråd med dig sætter nogle nye sålbænke på for at sikre, at der bliver helt vindtæt ved den nye brystning.

Derudover kan vi beklæde brystningen med nye brædder, så du på den måde får frisket facaden lidt op. Hvis du ønsker det, kan vi også udvide hulrummet under vinduet en smule for at give plads til ekstra isolering ved brystningen. Uden på isoleringen monterer vi noget vindpap, så du kan være sikker på at få den optimale isoleringsevne.

Desuden sørger vi naturligvis for, at træpanelerne ikke kommer i kontakt med fliserne eller jorden for ellers bliver dine nye klinkbrædder nemt for udsatte for regn eller sne.

Hvad med en muret brystning?

Er dit hus af en ældre årgang er brystningen sandsynligvis massiv mursten. Her er opgaven med isolering af selve brystningen mere kompliceret og kan ikke udføres til samme pris.

Som professionelt tømrerfirma anbefaler vi altid en udendørs isolering, da dette er mest effektivt, men den indvendige isolering kan også være en mulighed.

Hvis du har brug for, at en tømrer med stor viden, erfaring og fornuftige priser drøfter isolering af brystninger med dig, er du altid velkomme til at tage kontakt til Egerbyg. God vejledning og hurtig respons er en del af vores service og tilfredsheden blandt vores kunder er helt i top.