Nem adgang med inspektionslem

En inspektionslem giver dig nemmere adgang til installationer, cisternen på dit indbyggede toilet eller måske til et pulterrum.

Inspektionslemme fås i standardudgaver i forskellige dimensioner og er nemme at bygge ind i fx en gipsvæg.

Falder dit behov udenfor de præfabrikerede mål, er det som regel en smal sag at lave en skræddersyet lem, der passer ind i din bolig.

Brug formularen til højre og send os evt. et par billeder, en skitse og en beskrivelse af opgaven, hvis vi skal snakke om dit konkrete projekt.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Virkeligt troværdigt firma, de holder hvad de lover. Høj service og kvalitet, som man ikke ser så ofte hos mange andre firmaer.

  - Lauge - københavn

 • Jeg har været meget tilfreds med det arbejde Egerbyg A/S lavede for os i sin tid. Det var professionelt og med øje for detaljer.

  - Thomas - Holte

 • Egerbyg laver håndværket og efterlader byggestedet, som de ville gøre det hjemme hos dem selv !! Det kunne mange lærer noget af.

  - birger nielsen - fredensborg

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Indbyggede elementer i boligen

I dag er den minimalistiske boligindretning mere udbredt end nogensinde og det betyder, at vi i stigende grad ønsker at skjule fx cisternen på toilettet, installationer og rørføringer. Det er forståeligt, men betyder også vanskeligere adgang, hvis uheldet er ude og tingene skal repareres.

Du kan komme noget af denne problematik i møde, hvis du vælger at installere en inspektionslem, der kan lette afgangsforholdene.

Inspektionslemme i forskellige udgaver

Hos byggemarkeder fås mange forskellige udgaver af inspektionslemme. Forskelige lukkemekanismer, materialer og mål gør det muligt at finde en lem, der skal tilgodese dine behov

 

Gipsplade eller stål er det mest udbredte materiale og med en gipsoverflade, kan du vælge at behandle lemmens overflade stort set som du ønsker. Lemme med en stålplade som låge kan ofte fås eller i hvert fald bestilles i flere farver, så der også her er en vis valgfrihed og mulighed for, at du kan finde en, du kan bruge.

Den skræddersyede løsning

Vi kan naturligvis også hjælpe dig, der har helt særlige krav til, hvordan din lem skal udformes og hvilke mål, der passer ind i indretningen hjemme hos dig

Har du brug for rådgivning omkring en inspektionslem til fx elinstallationer, pulterrum eller skunk, så kontakt allerede i dag Egerbyg.

Udfylder du formularen vender vi hurtigt tilbage til dig for en snak om, hvilke overvejelser du bør gøre dig.