Elegant dækplade-løsning til indbygget toilet

Grib muligheden for at tænke nye og pladsbesparende løsninger, når du skal i gang med at renovere badeværelse – fx det indbyggede toilet, der kan forenes med en praktisk og funktionel hylde til opbevaring.

Udfyld formularen og lad os tage en snak  arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Dygtige medarbejdere der arbjeder godt og rydder fint op, en god oplevelse der får os til at anbefale Egerbyg til alle.

  - Peter Greve

 • Jeg har været meget tilfreds med det arbejde Egerbyg A/S lavede for os. Det var professionelt og med øje for detaljer.

  - Thomas Auning-Hansen

 • Seriøst firma med en stor viden, virkelig dygtige håndværkere - kan kun anbefales.

  - Søren R Valby

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Funktionel dækplade til væghængt toilet

En mulighed for at spare plads på dit badeværelse er ved at udskifte dit stående toiletmed en væghængt model. Det væghængte toilet har den store fordel, at det er nemmere at komme til at rengøre under og omkring toilettet. Desuden kan du vælge at indbygge det væghængte toilet og udnytte ”død plads” omkring til nyttig opbevaring – fx ved at vælge en dækplade-løsning.

Hvilken træsort skal jeg vælge til dækplade?

Når du har besluttet dig for at vælge et væghængt toilet som en indbygget model, er der rige muligheder for at vælge en gedigen træplade som dækplade. Da badeværelset er et vådt miljø, er en hård træsort med et højt olieindhold at foretrække, da den er langt mere bestandig overfor vand end det er tilfældet med de bløde træsorter.
Der er derfor meget mindre risiko for, at bordpladen i en hård træsort angribes af råd eller tager skade af rummets fugtige miljø.

Hårde træsorter som dækplade

Blandt de hårde og olieholdige træsorter, der er velegnede til dækplader og bordplader i våde miljøer som det er tilfældet på fx et badeværelse, er den lyse ask og eg. Bøg kan ikke anbefales, da den arbejder meget og risikoen for, at pladen bliver skæv.

Af de mere mørke typer finder man teak og mahogni, som traditionelt anvendes på både og i maritime sammenhænge.

Brug for inspiration til badeværelset?

Hos Egerbyg er renovering vores speciale og dette indbefatter naturligvis også badeværelser.

Har du brug for hjælpe til at få din renovering på skinner, er du altid velkommen til at kontakte os.
Du kan bruge vores kontaktformular øverst på denne side. Alternativt kan du sende os en mail og vedhæfte billeder, en skitse med mål og en beskrivelse af det arbejde, du skal have udført – så vender vi hurtigt tilbage.