Husrenovering er vores speciale

Hos Egerbyg har vi fra starten valgt at koncentrere vores kræfter på renovering af det eksisterende fremfor nybyggeri.

Det har gjort os til nogle af de skarpeste på området, og vi er stolte over at holde gode håndværkertraditioner i hævd, når vi skal forvandle gammelt til nyt med traditionelle metoder.

Står du overfor et renoveringsprojekt, så tag en snak med eksperterne først – udfyld formularen i dag, så vender vi tilbage førstkommende hverdag.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Vi har fået renoveret træværk på vores indgangsparti. Dennis har udført super håndværk, været virkelig behagelig at omgås samt overholdt alle aftaler. Vi ringer igen, når vi får brug for en dygtig håndværker fra et sobert firma.

  - Pia fersbye - Hvidovre

 • Vi har fået renoveret vores havestue. Den første uge, mens arbejdet gik igang, var vi på ferie. Arbejdet var delvist færdigt da vi kom hjem, ikke udført i så pæn standard og efterladt med rod og uklare aftaler om hvornår de ville fortsætte, fordi de var taget på ferie.

  - Kuno Sørensen - Valby

 • Vi har brugt Egerbyg i forbindelse med, at vi skulle renovere vores hus. En renovering med mange forskellige opgaver og små detaljer - blandt andet nye gulve i hele stueetagen.

  - Tine Bang Nielsen - Hvidovre

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Byggerådgivning betaler sig

Afhængig af projektet størrelse og dine egne evner, er det som regel en god ide at få en rådgiver tilknyttet projektet.

Det er tidskrævende og kan være uoverskueligt at styre en større husrenovering – særligt, hvis man ikke har nogen forudsætninger.
Der opstår ofte uforudsete ting, og det er derfor en god ide at have ekstra luft i budgettet, så pungen ikke løber tør, inden arbejdet er færdigt. Har du brug for at prioritere undervejs, er en byggerådgiver din sparringspartner, som deler sin viden og erfaring med dig.

Ingeniøren sikrer stabilitet

Hvis dine ønsker går i retning af at ændre bærende eller stabiliserende konstruktioner, skal du rådføre dig med en ingeniør (statiker). Statikeren sikrer, at huset er stabilt og sikkert efter ombygningen.

Arkitekten ser muligheder

Vi anbefaler altid, at du benytter dig af en arkitekt, når du står overfor en gennemgribende renovering. Arkitekten ser ofte muligheder, du ikke selv ville overveje samtidig med, at han/hun har et helhedssyn på boligen. Ofte kan man være tilbøjelig til kun at fokusere på enkelte rum eller dele af huset uden at overveje, hvad der skal ske med den resterende del. Nogle gange sker der nemlig det, at boligener blevet ”delt” i en ny, renoveret del, man benytter meget og en ældre del, der sjældent benyttes.

Arkitekten kan desuden sætte dig ind i de byggetekniske udfordringer og være med til at lave budgetter og aftaler med håndværkere.

En kærlig hånd med respekt for detaljen

Vi elsker de faldefærdige boliger!

Materialerne og det håndværk, der benyttedes for måske 100 år siden var af en anden – oftest væsentlig bedre kvalitet. Detaljerne er flere og atmosfæren i gamle bygninger emmer af historie.

Man kan ligefrem fornemme, at byggeriet fik den tid, der skulle til for at sikre det bedste resultat.