Overlad styringen af dit byggeri til Egerbyg

En større byggesag kan være noget af en mundfuld, hvis du ikke har erfaring inden for byggeri.
Derfor bør du overveje at lade din tømrer stå for den daglige byggestyring samt koordineringen af de forskellige faggrupper.
Vores erfaring siger, at du ikke vil fortryde det.
Samtidig holder vi et højt informationsniveau og en stram styring, der bringer dit byggeri i mål til tiden. Og ikke mindst til prisen.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Særdeles professionel og pålidelig virksomhed.

  - Peter Kofoed - Hvidovrevej

 • Jeg har benyttet mig af firmaet flere gange og har altid fået topkvalitet og fantastisk service. specielt har jeg fået uvurderlig rådgivning og information løbende i processen.

  - Kirsten holmboe - vanløse

 • Et vellykket projekt hvor håndværker leverancen levede fuldt op til det tilbudte. ingen overraskelser eller fejl og mangler.

  - Poul Vestergaard - Frb

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Med en hovedentreprenør får du tid til alt det andet

Det er ikke nogen hemmelighed, at det kan være en trættende proces at skulle renovere eller på anden måde lægge hus til et større byggeprojekt.
Særligt, hvis du ingen erfaring har fra lignende sager.

Din tømrer anbefaler derfor, at du overvejer at gøre brug af en hovedentreprenør, der styrer byggeriet og den daglige koordinering mellem de forskellige faggrupper.

Det sparer dig for meget tid og giver dig tid til familie og arbejde samtidig.

Din tømrer er en erfaren hovedentreprenør

Derfor kan vi lette arbejdet og tage en byrde fra dine skuldre. Vi ved, hvad vi snakker om.

Vi har foruden den store erfaring, et omfattende netværk af kompetente samarbejdspartnere, der ligesom vi, sætter kvalitet og faglighed højt.

På den måde er du sikret en vis kvalitet i arbejdet og du undgår at skulle finde forskellige håndværkere til de forskellige opgaver.

Et godt råd: Se dig selv som byggeleder

Størrelsen af dit projekt har naturligvis en afgørende rolle i forhold til, hvorvidt du skal vælge at entrere med en hovedentreprenør. Ved mindre byggesager er det højst sandsynligt ikke nødvendigt, men involverer det f.eks. flere faggrupper, er det for de fleste en lettelse at have en styrende hånd på sagen.

Du skal dog være opmærksom på, at du ved en hovedentreprise selv skal sørge for kontakten til myndigheder – så som at søge om byggetilladelse, udarbejdelsen af tegninger og projektbeskrivelsen tillige også er dit ansvar.

Her kan du altid alliere dig med en byggerådgiver eller måske en arkitekt for at lette denne del af dit arbejde.

Med Egerbyg får du et godt resultat

Siden 2007 har din tømrer udført adskillige hovedentrepriser for vores kunder.

Der har altid været tale om vellykkede projekter fra start til slut, så du kan med sindsro tage en snak med os om, hvorvidt det kan være aktuelt for dig at tage Egerbyg med på sidelinjen og dermed sikre dig et godt resultat.