Håndværker Valby

Skal du have fat i en dygtig håndværker i Valby så tag kontakt til Egerbyg. Egerbyg er en særdeles kompetent tømrervirksomhed, som kan udføre alle slags tømreropgaver – uanset hvor store eller små opgaverne måtte være. Derudover er Egerbyg også en yderst ansvarlig håndværker i Valby, som i deres arbejde sørger for at undgå unødvendig miljøbelastning og at sikre gode arbejdsforhold for deres ansatte.

Egerbygs værdier

Egerbyg er en håndværker i Valby, som har et meget stærkt værdigrundlag. Dette værdigrundlag er både fagligt og etisk og dækker over, at Egerbyg ønsker at gøre deres kunder tilfredse samtidig med, at de ønsker at optræde ansvarligt på alle andre områder.

Egerbyg er i denne forbindelse en håndværker i Valby, som er styret af følgende fem værdier:

  • Faglighed
  • Åbenhed
  • Pålidelighed
  • Bæredygtighed
  • Social ansvarlighed

Som disse værdier viser, så er Egerbyg et tømrerfirma med en usædvanlig stærk profil, som sikrer dig som kunde et godt stykke tømrerarbejde og en ren samvittighed.

Små håndværksopgaver

Egerbyg er en håndværker i Valby, som kan hjælpe dig med alle dine tømreropgaver, uanset hvor små eller store de måtte være.

Blandt de mindre tømreropgaver, som denne håndværker i Valby kan hjælpe dig med, kan for eksempel nævnes:

  • Udføre isoleringsopgaver
  • Udskifte vinduer, tag, døre, gulv, loft, vægge
  • Bygge et nyt køkken eller en ny kvist

Carport, terrasse, bindingsværk og tilbygning

I tillæg til de mindre tømreropgaver så er Egerbyg også en håndværker i Valby, som kan udføre en lang række større opgaver. For eksempel så er Egerbyg specialister indenfor opførelse af carporte. Egerbygs ansatte har i denne forbindelse stor viden omkring jordforhold, ledningsføring og om at tilslutte elektricitet til carporte. Derudover er Egerbyg i stand til at opføre carporte i mange forskellige dimensioner alt efter, hvordan du godt kunne tænke dig det.

Derudover er Egerbyg en håndværker i Valby, som også er rigtig dygtig til at lave nye terrasser. Som med carporten, så er Egerbyg her i stand til at designe forskellig slags terrasser afhængig af dine ønsker. Dette gælder uanset om du ønsker fliser, miljørigtig tømmer, en stor terrasse i forskudte niveauer eller en ganske almindelig, men stadigvæk dejlig tagterrasse.

Slutteligt så kan du også få hjælp af Egerbyg til at lave nye tilbygninger eller restaurere dine bindingsværkshuse. Tilbygninger er en enkel måde at øge husets værdi, mens at restaurering af bindingsværks huse er noget, som kræver den omhyggelighed og omhu, som netop kendetegner Egerbygs håndværkere. Tag i denne forbindelse kontakt til Egerbyg og hør, hvordan deres håndværkere kan hjælpe dig med dit byggeprojekt.

Se flere områder vi har håndværkere i her.