Håndværker København

For folk med et mindre eller større byggeprojekt i tankerne, så er Egerbyg altid et sikkert og trygt valg. Egerbyg er i denne forbindelse en håndværker i København, som er kendetegnet ved lige dele kompetence og ansvarlighed. Egerbyg kan desuden udføre en lang række forskellige tømreropgaver, hvilket gør Egerbyg til et praktisk valg, når du skal ud og have fundet en håndværker i København.

Egerbyg er din ansvarlige håndværker

Der er mange gode grunde til at vælge Egerbyg som sin håndværker i København. En af de væsentligste grunde er her, at Egerbyg er et tømrerfirma, hvor du altid kan føle dig tryg og med sikker viden om, at firmaets håndværkere vil udføre et godt stykke arbejde.

Egerbyg er således en håndværker i København, som prioriterer kundetilfredshed meget høj. Dette sikres både gennem en tæt dialog med kunden såvel som med kvalitetssikring af håndværkernes arbejde. Derudover anvender Egerbyg kun betroede og dygtige medarbejdere, ligesom at firmaet forsøger at begrænse ressourcespild og kun benytte bæredygtige materialer i deres byggeprojekter.

Mindre tømrerprojekter

Egerbyg er en håndværker i København, som kan udføre alle tømreropgaver – lige fra det helt store til de helt små opgaver. Blandt de små opgaver, som denne håndværker i København kan hjælpe dig med, kan for eksempel nævnes:

  • Udskifte vinduer, døre, loft og gulv.
  • Lægge nyt tag
  • Isoleringsopgaver
  • Lave nye vægge
  • Og meget, meget mere.

Tag i denne forbindelse kontakt til Egerbyg og hør, hvordan de kan hjælpe dig.

Større tømreropgaver

I tillæg til de små og enkle tømrerprojekter, så kan Egerbyg også udføre en lang række større byggeprojekter. Egerbyg er i denne forbindelse en særdeles fleksibel håndværker i København, som spænder meget bredt, og som kan udføre mange forskellige opgaver i forbindelse med det samme byggeprojekt. Dette gør Egerbyg til en praktisk og bekvem løsning, hvor du kan få udført alle dine tømreropgaver hos en og samme håndværker i København.

Blandt de større projekter, som Egerbyg kan hjælpe med, kan her for eksempel nævnes:

Carport: Egerbyg kan udføre alle opgaver i forbindelse med opførelsen af en carport. Dette gælder både selve carporten såvel som spørgsmål omkring ledningsføring og tilslutning af elektricitet. Egerbyg kan i denne forbindelse bygge carporte i mange forskellige dimensioner, alt efter hvad du har lyst til.

Tilbygning: Tilbygninger er en nem og billig måde at øge værdien af dit hjem på. Egerbyg kan i denne forbindelse udføre tilbygninger af enhver art. Egerbyg kan samtidig supplere det ’grove’ tømrerarbejde med mere sofistikerede snedkerprojekter og –dekorationer.

Bindingsværk: slutteligt er Egerbyg også eksperter indenfor restaurering af bindingsværkshuse. Egerbyg bestræber sig her på ikke at udskifte den oprindelige konstruktion, men blot at restaurere den, så den kommer til at se flot ud igen.

For mere information om større byggeprojekter, som Egerbyg kan hjælpe dig med, så tag direkte kontakt til firmaet gennem telefonen, email, fax eller personligt fremmøde.

Se flere områder vi har håndværkere i her.