Handicapvenlig gulvovergang

Har du brug for øget tilgængelighed og en handicapvenlig indretning i din bolig, står Egerbyg klar til at finde funktionelle og elegante løsninger.

Udfyld formularen og lad os tage en snak.  arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Fint professionelt og ordentligt arbejde.
  Flinke og ordentlige svende som var behagelige at samarbejde med.
  Jeg var særlig imponeret over så pænt der blev ryddet op.

  - Marianne Worning

 • En rigtig god oplevelse!!
  Der findes mange skrækhistorier omkring faget - men Egerbyg gør dem til skamme.

  - Steen

 • Havde både tømre og elektriker ude. Fik lavet et flot stykke arbejde. Tømreren var rigtig flink og gav gode råd til hvordan diverse ting kunne laves så det blev bedst.

  Meget tilfreds og kan klart anbefale Egerbyg til andre, fordi de er serviceminded og effektive.

  - Mia

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Hvad betyder tilgængelighed?

Med ordet tilgængelighed menes der, at man uden hjælp fra en anden person skal kunne bevæge sig fra et sted til et andet – det kan fx være i hjemmet eller på arbejdspladsen.
At gøre forholdene tilgængelige handler med andre ord om at udforme forholdene således, at funktionsevnen hos en person med nedsat funktionsevne øges betydeligt.

Krav til adgangsforhold og tilgængelighed

Mange steder har man i forhold til adgang og tilgængelighed indrettet miljøer ud fra gennemsnitsmennesket behov og altså uden synderlig hensyntagen til, at personer med nedsat funktionsevne har andre behov.
Der skal fx være ordentlige adgangsforhold til offentlige instanser, så personer i en kørestol kan komme omkring og få adgang til det pågældende sted.
Rent juridisk er der en række krav omkring tilgængelighed ved al nybyggeri, og man kan søge om tilskud og hjælpe til at få ændret forholdene i ens bolig, hvis behovet skulle opstå.

Sådan øger du tilgængeligheden i boligen

Afhængigt af hvordan den nedsatte funktionsevne påvirker mobiliteten hos en person, kan det være et spørgsmål om at få indrettet boligen, så der fx bliver plads til og mulighed for, at en kørestol kan færdes frit og ubesværet.
Det kan være et spørgsmål om at få fjernet dørtrin og etableret kørestolsegnede gulvovergange i selve boligen, men også om at få etableret adgangsforhold, så kørestolsbrugeren ved egen hjælpe kan komme ind og ud af boligen.

Egerbyg gør det nemmere at færdes i dit hjem

Hos Egerbyg har vi løst en række opgaver, der handler om at forbedre adgangsforhold og øge tilgængeligheden i boligen.
Du kan derfor trygt henvende dig til os, så vi kan få skabt optimale rammer til dig i dit hjem.