Vores gulvmand er din specialist

Når du har brug for førstehjælp til dine gulve, er der hjælp at hente hos Egerbyg og vores gulvmand.

Uanset om du ønsker en egentlig reparation af fx knirkende gulvbrædder eller en afslibning og lakering, er vi klar til at løse opgaven.

Udfyld formularen og lad os tage en snak  arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Gulvet ser rigtig fint ud efter afslibning og oliering.

  - Regus - København

 • Vi har brugt Egerbyg i forbindelse med, at vi skulle renovere vores hus. En renovering med mange forskellige opgaver og små detaljer - blandt andet nye gulve i hele stueetagen

  - Tine Bang Nielsen - Hvidovre

 • Et fint stykke arbejde, og de var hurtigere færdige en først aftalt. Så en helt igennem god oplevelse.

  - Søren Schou Hansen - Tåstrup

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Gulvmandens tips til trætte gulve

Er dine gulve ved at være slidte og trætte at se på, er der forskellige muligheder for at friske dem op igen.

Hvis gulvets overflade er medtaget af ridser og andre ujævnheder, er det på tide at få afhøvlet gulvet, så du når ned til en jævn overflade.

Herefter kan du i langt de fleste tilfælde vælge at behandle overfladen med lak, olie eller sæbe. Træsorten kan i nogle tilfælde sætte visse begrænsninger – tag en snak med vores gulvmand om dine muligheder.

 

Gennemslidte lakgulve – hvad siger gulvmanden?

De fleste trægulve bliver med tiden ridsede og slidte. I nogle tilfælde slides laklaget helt eller delvist væk. I sådanne tilfælde er en afslibning den eneste mulighed med mindre du ønsker at lægge nyt gulv.

Er dit gulv olie- eller sæbebehandlet kan du mange gange nøjes med en grundig afrensning efterfuldt af en ny overfladebehandling. Dette er en fordel, da der er grænser for, hvor mange slibninger et gulv kan klare.
Tykkelsen af slidlaget og slibningsmetoden er afgørende for, hvor meget gulvet kan klare.

Kan gulvet altid slibes ned?

Et massivt gulv er gearet til flere slibninger end et lamelgulv, der har mellem 2-6 mm slidlag. Tykkelsen af slidlaget hænger sammen med prisen, så de bedste kvaliteter har det tykkeste lag.

Massive trægulve er samlede med not og fer og det vigtigste er, at samlingen bevarer sin styrke. Man skal derfor være påpasselig med ikke at slibe så langt ned, at det svækker samlingen.

Et lamelgulv er opbygget af flere forskellige lag og et slidlag af massivt træ øverst.
Det er kun dette øverste slidlag, der kan slibes.

Spørg din gulvmand: Afslibning eller afhøvling?

Afhøvling er en form for gulvbehandling, der foretages med roterende klinger, hvorimod en afslibning foretages med slibepapir.

Tag en snak med din gulvmand omkring hvilken type du foretrækker til dit gulv – vi anbefaler under alle omstændigheder, at du bruger en professionel gulvmand til opgaven.

Vi tilbyder desuden at hjælpe indenfor mange andre entrepriser.