Er du til plankegulve, sildebensparket eller linoleum?

Tømrerfirmaet Egerbyg lytter til dine behov og finder sammen med dig den gulvløsning, der bedst matcher dine behov – uanset om du overvejer en reparation af dit eksisterende gulv eller et helt nyt.
Vi leverer, monterer og reparerer former for trægulve og linoleumsgulve og hjælper dig af med dit gamle gulv.

Kontakt Landing Page

Spørgsmål? Ring 78 73 15 46 eller udfyld formularen

Sender

Nyd gavn af vores erfaring

Nyt gulv til en god pris? Så kontakt tømrerfirmaet Egerbyg

Med en kompetent tømrer i baghånden er du godt hjulpet, hvis du går med tanker om at få lagt gulv i din bolig. Lad os tage en snak om dine ønsker, muligheder og pris på nyt gulv

Hvis din bolig trænger til et nyt gulv, er det et godt sted at starte hos tømrerfirmaet Egerbyg. Siden 2007 har vi løst mange forskellige opgaver indenfor tømrerfaget. Vi har repareret stribevis af gulve og lagt lige så mange nye i et utal af forskellige træsorter, tykkelser og kvaliteter.

Vi kan finde frem til netop det gulv, der passer bedst til dit hjem, dine ønsker og til en pris, der tilmed matcher dit budget. Under projektet benytter vi, hvis det giver mening, gerne støvvægge, for at sikre maksimal komfort for dig under renoveringen.

Din tømrer lægger dit perfekte gulv til en perfekt pris

I tilfælde af, at du overvejer at reparere dit gulv, er vi en tømrervirksomhed, som også indenfor dette område, har stor viden og erfaring i, hvordan vi gør det på bedste vis, så du bliver tilfreds og glad for såvel resultatet som prisen.

Der er også her utallige muligheder, og du skal endelig kontakte tømrerfirmaet Egerbyg for tips, tricks og inspiration til det gulv, du drømmer om til en fornuftig pris.

Udover at være fagligt kompetente og altid leverer et godt dansk håndværk, fokuserer vi på bæredygtighed og er derfor også opmærksom på, at de materialer, vi anvender til dit gulv er fremstillet på en bæredygtig og ansvarlig måde.

En tømrer med god service

Hos tømrerfirmaet Egerbyg har den gode service og kontakten til kunderne altid haft høj prioritet. Det betyder bl.a. at vi vil kendes som den tømrer, der ikke blot leverer håndværksmæssig kvalitet til fornuftigt pris, men også er nem at kommunikere med og som holder kunderne godt orienteret omkring, hvordan en given opgave skrider frem.

Det har givet os en fast skare af tilfredse kunder, der har fået udført alle former for tømmerarbejde lige fra nyt tag til reparation af gulv.

Et nyt gulv giver et frisk pust til din bolig

Et nyt gulv til en fornuftig pris kan stå øverst på din ønskeliste længe. Når du kontakter din lokale tømrer kommer du et skridt nærmere.

Du kan vælge et gulv i træ, fliser, linoleum, klinker eller noget helt tredje. Som din tømrer vil vi anbefale dig at overveje, hvilke krav du har til dit nye gulv, og her tænker vi ikke kun på pris, design og kvalitet, men også i forhold til, hvor meget vedligeholdelse, du har mod på at udføre.

Hvis der allerede er et gulv, som du nu vil udskifte, har konstruktionen af gulvet betydning for materialer og design af dit nye gulv.
Vælger du at renovere et eksisterende gulv, har vi gode forslag til, hvordan det originale gulv kan sættes i stand, så det giver boligen sit eget særpræg.

Læs om resten af vores tømrerarbejde.