Gulvafslutning i forskellige niveauer

Flotte afslutninger på gulve med niveauforskel giver elegant finish i boligen.

Derfor har vi fokus på detaljen og den håndværksmæssige udførelse, når din bolig skal være noget særligt.

Udfyld formularen og lad os tage en snak.arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Jeg kan og vil på det varmeste anbefale Egerbyg A/S. de har ydet en super service. Jeg havde en opgave med efterisolering af vores tag. De tog opgaven på sig og leverede et suverænt flot stykke arbejde. Der var ryddet så godt op efter arbejdet, at man dårlig kunne se de havde været der. Hele vejen igennem en god oplevelse

  - Kenneth Hansen - Tårnby

 • Alt i alt kunne vi ikke ha' valgt en bedre tømrer.

  - Niels Frimann - København N

 • Fra kontakt til udførelse var alt i orden og på et højt niveau. Flinke og kvalitetsbevidste håndværkere som forstår at aflevere en opgave ordentligt. God mail kommunikation undervejs omkring leveringstid af vinduesparti og igangsætning af arbejde.

  - Thomas Krogh - Skovlunde

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Afslutninger mellem gulve

Hvis der er stor forskel mellem gulvene i din bolig, kan du alt efter højden vælge at få lavet et lille trin eller blot få sikret en elegant overgang med overgangsprofiler eller dørtrin. Profilerne fås i mange variationer og hvis du ønsker det, er der selvfølgelig også mulighed for den helt skræddersyede løsning, hvor vi snedkererer noget ganske særligt til dig.

Gulv med niveauforskel

Er gulv i flere plan, er som nævnt tidligere et af de indretningsmæssige features, der giver boligen et helt unikt udtryk.

Udnytter du således kringelkrogene i din bolig på en hensigtsmæssig måde, er der en god mulighed for, at du forvandler din bolig til noget ganske særligt.

Det er i sådanne tilfælde af stor betydning, at du vælger en håndværker, der har evner og øje for at tilføre den sidste finish – ellers kan den inspirerende og særlige indretning nemt efterlade et lidt rodet og tilfældigt udtryk.

 

Hver detalje tæller

Hver en lille detalje tæller og er et af de stilistiske elementer, som giver din bolig det unikke look, de fleste af os drømmer om. Hvis du har muligheden og modet til at indrette dig utraditionel, er vi hos tømrerfirmaet Egerbyg altid klar til at tage en snak om, hvordan du kan renovere og sætte i stand, så du bevarer det gamle og gør det til noget særligt sammen med noget mere moderne.

Du kan nemt få fat i Egerbyg ved hjælpe af vores kontaktformular. Her har du muligheden for at uploade billeder og beskrive, hvad du er interesseret i, vi hjælper dig med.

Gulve i forskellige niveauer

En spændende boligindretning indbefatter ofte, at du har niveauforskelle der forstærker indtrykket af en utraditionel bolig med plads til eksperimenter.
I den særprægede indretning er der ikke plads til at gå på kompromis med kvaliteten af materialer eller håndværket.

Hos Egerbyg er vi naturligvis kompromisløse på begge områder.