Optagning af gulve

Ønsker du et gulv med en bedre isolering eller trænger strøerne til en udskiftning?
I sådanne situationer må det gamle gulv tages op, så forbedringerne bliver mulige.

Send os en mail med billeder af det pågældende gulv, en tegning med mål og en beskrivelse af opgaven allerede i dag – vi vender tilbage førstkommende hverdag til en snak om dit gulvprojekt.

Udfyld formularen og lad os tage en snakarrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Tusind tak for et godt samarbejde. Vi har fået lagt gulv i køkken og entre så mureren kunne lægge klinker. Vi syntes at arbejdet er udført rigtigt godt og stor hjælp med rengøring. En varm anbefaling herfra.

  - Pia Dorthe - Søborg

 • Flot udført epoxy gulv i vores isenkræmmer butik. vi er meget tilfredse med slut resultatet. Egerbyg var professionelle igennem hele processen, og alle tidsplaner blev overholdt.

  - Kasper Nielsen - Lyngby

 • Jeg har været meget tilfreds med det arbejde Egerbyg A/S lavede for os i sin tid. Det var professionelt og med øje for detaljer.

  - Thomas - Holte

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Optagning af gulv før isolering

Døjer du med træk og fodkulde i din bolig? Dette kan afhjælpes ved at sørge for tilstrækkelig isolering under gulvet. Er der ingen eller utilstrækkelig isolering under dit gulv, vil varmen forsvinde den vej ud.

I nogle gamle huse kan man opleve, at der slet ikke er isolering mellem gulv og terræn. Gulvet er altså koldt og derfor vil rummet føles ekstra koldt. Det kan være et problem, hvis du har børn, der færdes i gulvhøjde og rent energimæssigt fører det ofte til spild, da man er tilbøjelig til at skrue ekstra op for varmen.

Trænger dit gulv til at isoleret?

Det er naturligvis altid en individuel vurdering, der ligger til grund for, om dit gulv skal isoleres nu. Efterisolering af et gulv er et større arbejde, da gulvet først skal tages op og vi anbefaler derfor ikke, at du selv går i gang med opgaven.

Skal du i gang med at efterisolere kan du i samme moment overveje, om du vil benytte lejligheden til at etablere gulvvarme, når du alligevel har taget gulvet op.

Kan brædderne bruges igen efter optagning af gulv?

I nogle tilfælde kan der være gode grunde til at genanvende de originale brædder fra gulvet igen.
Det kan være aktuelt i de tilfælde, hvor der ikke er noget i vejen med selve brædderne, men hvor optagningen af gulvet skyldes reparationer af de underliggende konstruktioner eller fjernelse af fx rotter eller andre ildelugtende effekter.