Skab nye rum i din bolig

Går du og overvejer, hvordan du kan trimme og tilpasse din bolig til jeres behov, så kontakt din tømrer og få svar på alle de spørgsmål du måtte have mht. pris og udførelse.

Udfyld formularen og lad os tage en snak.arrow

  Læs hvad vores kunder siger

 • Morten fra Egerbyg A/S lavede nye vægge, blændede døre, satte paneler på, sænkede loft og diverse andre små men vigtige ting. De lavede et flot stykke arbejde.

  - Nana Hansen - København Ø

 • God service og hurtige til at omstille sig til vores udvidede ønske til arbejdet og allokere den samme medarbejder til projektet. Venlige og servicemindede.

  - Anders Sevel - Kastrup

 • Fik opsat en 12m2 gipspladevæg som lydisolering imod nabo. De kom til tiden, udførte et flot stykke arbejde, og fakturerede det aftalte beløb.

  - Finn - Frederiksberg C

Se hvad vi tidligere har lavet

Nyd gavn af vores erfaring

Gipsvægge – når nye behov opstår

Mangler du en tømrer, der er super kompetent, når det gælder gipsvægge, så behøver du ikke lede længere. Hos Egerbyg får du mest viden og dygtige folk til en super pris.

Gennem de senere år har vi som tømrer opbygget stor erfaring og viden, når det handler om at få etableret gipsvægge til en super pris. I takt med, at din familie ændrer sig, bliver jeres pladsbehov anderledes og i sådanne situationer er det rart at kunne skabe nye ruminddelinger på en nem og effektiv måde. Oveni købet til en meget fordelagtig og børnevenlig pris.

Der er garanteret flere muligheder end du aner, og vi deler glade ud af vores viden, så du kan få skabt rum til nye oplevelser med gipsvægge – udført af din egen tømrer til din egen pris.

En tømrer, en gipsvæg – nye muligheder for dig

Selvom overskriften her lyder let, afspejler den faktisk meget fint, hvordan din tømrer på en super nem og billig måde kan skabe nye værelser til dig og din familie.

Etableringen af væggen er ikke alene hurtigt overstået. Den efterlader heller ikke store huller i budgettet, for med vores pris på gipsvægge, kan du stadig få råd til de sjove aktiviteter udenfor – nå ja, husets fire gipsvægge…

Gipsvægge skaber nye rum til familien

Det er et faktum, at ikke alle holder sammen for altid. Derfor opstår der hele tiden nye strukturer i nye og gamle familier. Som bekendt medfører sådanne ændringer som regel, at der også er ændrede behov for, hvordan rummene i din bolig er indrettet. Heldigvis kan du med hjælp fra din tømrer, en stålkonstruktion og en bunke gipsplader inddele din bolig på måder, der passer bedre til jeres nye behov – svaret hedder gipsvægge og er temmelig ukompliceret at etablere.

Når en af de ansatte fra tømrerfirmaet Egerbyg har været ude hos dig og bygge en gipsvæg, kan du glæde dig over nye muligheder for udfoldelse til en pris, der er til at betale.

Gipsvægge til gode priser siden 2007

Vi har etableret gipsvægge til familier, virksomheder og institutioner i mange år, og vi bliver aldrig trætte af det!

Derfor er vi det bedste sted at starte, når du trænger til ren besked om, hvilke muligheder du har for at udvide antallet af værelser ved at bygge en gipsvæg eller to til en fair pris.